Communicatiemedewerker campus TU Delft

Communicatiemedewerker campus TU Delft

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 2 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De campus van de TU Delft is een levendige en inspirerende omgeving om te studeren, werken en wonen. Er gebeurt veel waarover we iedereen willen informeren. Als communicatiemedewerker heb je hierin een boeiende rol.

Functieomschrijving

Je helpt mee met de communicatie rond nieuwbouw- en renovatieprojecten op ons campusterrein. Studenten, bezoekers en medewerkers infomeren over onze goede dienstverlening. Collega’s op de hoogte brengen van belangrijke veranderingen binnen de organisatie. Een kleine greep uit de diverse onderwerpen waarbij je als communicatiemedewerker betrokken bent. Jij zorgt dat iedereen op onze campus goed geïnformeerd is over alle faciliteiten, de gebiedsontwikkeling waaraan de TU Delft doorlopend werkt en de interne veranderprogramma’s.

Als communicatiemedewerker campus geef je met je creatieve geest op een vernieuwende manier vorm en invulling aan onze socialmediakanalen en alle andere middelen waarmee we onze verschillende doelgroepen willen bereiken. Je weet de juiste toon te zetten en zorgt dat onze informatie on- en offline precies de goede mensen aanspreekt. Je kunt jouw ideeën helder overbrengen aan verschillende in- en externe partijen waarmee we samenwerken, zoals vormgevers, webdesigners en drukkers. Ook bewaak je onze huisstijl in alle uitingen.

Daarnaast ontwikkel je zelfstandig of samen met collega’s plannen van aanpak voor kleinere communicatieprojecten en begeleid je deze van a tot z. En heeft het team behoefte aan ondersteuning bij bepaalde communicatietaken? Jij ziet wat er moet gebeuren en pakt het op.

Samen met  vier adviseurs vorm je een hecht  communicatieteam van de directie Campus Real Estate & Facility Management. Een leuk team waar we op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar je veel ruimte hebt om je functie en werktijden op jouw manier in te vullen. Bovendien hebben we veel aandacht voor je begeleiding en helpen je om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het communicatievak. Een bredere communicatiefunctie met meer afwisseling is nauwelijks denkbaar!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo- of wo-diploma.
  • Je hebt een paar jaar werkervaring in een communicatiefunctie.
  • Je bent goed thuis in social media en weet hoe we nieuwe digitale middelen kunnen inzetten om onze doelgroepen te bereiken.
  • Je hebt kennis van Adobe-programma’s (Illustrator, InDesign, Photoshop) en het liefst ook ervaring met het werken in een CMS (WordPress of TYPO3).
  • Je bent creatief, praktisch ingesteld, kunt meedenken over zowel de content als de vormgeving van middelen en durft nieuwe dingen op communicatievlak uit te proberen.
  • Je schakelt gemakkelijk met mensen op verschillende niveaus en hebt een uitstekend gevoel voor een organisatie waar je met veel betrokkenen samenwerkt.
  • Je neemt graag initiatief en bent een echte doener.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 30-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 9 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.979,- en een maximum van € 4.093,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

Impact voor een betere samenleving; dat is de missie van TU Delft. De Marketing & Communicatiemedewerkers van de directie Communication dragen daar steeds meer ‘accountable’ aan bij en daar zijn ze trots op! We begeleiden onze 28.000 studenten in hun ‘engineer journey’ van studiekiezers tot en met professionals in de maatschappij. Binnen de wetenschapscommunicatie benadrukken we de vraagstukken en onderzoeksresultaten in de maatschappelijke thema’s Klimaatactie, Energietransitie, Digitale Samenleving, Veerkrachtige Steden & Mobiliteit, en Gezondheid. Vanuit TU Delft Campus leggen we de verbinding naar bedrijven en beleidsmakers in ons innovatieve ecosysteem, waar onderzoeksresultaten versneld hun weg naar de samenleving vinden. En onder het motto #BetterTUgether! verbinden we onze 6.000 TU Delft-collega’s. Zo versterken we samen het merk TU Delft, dat staat voor grensverleggend onderzoek, excellent onderwijs en baanbrekende innovaties.

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • €2979—€4093 per maand
  • HBO+
  • TUD02301

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you