Business Development Manager / Knowledge Transfer Officer

Business Development Manager / Knowledge Transfer Officer

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 12 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd je ervan de verbindende schakel te zijn tussen bedrijven en de wetenschap? Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarmee je actief bijdraagt aan de maatschappelijke impact van de faculteit? Lees dan snel verder!

Als Business Development Manager / Knowledge Transfer Officer bouw je mee aan de opzet van grote regionale, nationale en internationale projecten en consortia. Ook draag je bij aan het coördineren van een nieuw en nog op te starten innovatieprogramma binnen jouw aandachtsgebied: Life Sciences & Health. Dit aandachtsgebied omvat onder andere de onderzoekdisciplines: neurowetenschappen, neurotechnologie, moleculaire biologie moleculaire ontwikkelingsbiologie, celbiologie, systems chemistry, synthetische organische chemie, fysisch-organische chemie en biomoleculaire chemie. Je ondersteunt de wetenschappers hiervan bij het realiseren van onderzoekfinanciering, aangaan van samenwerkingen met publieke en private partijen en je ontwikkelt initiatieven voor strategische samenwerking. Hiertoe bouw en onderhoud je een nationaal en Europees bedrijvennetwerk en verbind je wetenschappers met deze bedrijven.

Ook schrijf je mee aan subsidieaanvragen, met name de onderdelen die gaan over het gebruik en de toepassing van het onderzoek, de maatschappelijke impact en het vermarkten van de ontwikkelde kennis. Je houdt bij het vermarkten van de kennis rekening met het patenteren van onderzoeksresultaten, licenseren van deze patenten en het opstarten van een spin-off bedrijf. Je begeleidt wetenschappers hierin en organiseert hiervoor activiteiten zoals workshops, bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten. Je draagt in jouw rol dus bij aan de valorisatiestrategie van de faculteit.

Ben je benieuwd wat het betekent om Knowledge Transfer Officer te zijn? Lees 'A day in the life' van collega Iris. 

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in een Life Sciences & Health richting.
  • Je hebt een uitgebreid netwerk met relevante bedrijven, kennisinstellingen en andere maatschappelijke organisaties.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het bedrijfsleven (productontwikkeling of business development) en het opzetten van publiek-private samenwerkingen.
  • Je hebt bij voorkeur expertise op het gebied van onderzoeksfinanciering.
  • Expertise, ervaring in medtech of neurotech is een pre.
  • Expertise en ervaring in patentaanvragen, het sluiten van licentie overeenkomsten en opzitten van een startup of spin-off bedrijf is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met de mogelijkheid tot een vast contract bij goed functioneren.

  • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 3.821 en maximaal € 5.943 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11 of 12).
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Als Business Development Manager / Knowledge Transfer Officer ga je werken bij de afdeling Radboud Innovation Science (RIS), de valorisatieafdeling van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Het team RIS bestaat uit 14 medewerkers (projectcoördinatoren en Knowledge Transfer Officers) die bijdragen aan het verkrijgen van onderzoekfinanciering, projectontwikkeling, projectcoördinatie en kennisvalorisatie. Ons team heeft een belangrijke netwerkfunctie en is het eerste aanspreekpunt voor externe partijen die samen willen werken aan onderzoek en innovatie of gebruik willen maken van onze unieke onderzoeksfaciliteiten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Universitair
  • 1188609

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you