IAM specialist

IAM specialist

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 12 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Veilig kunnen werken aan de Radboud Universiteit. Dat is van belang voor duizenden studenten en medewerkers en een hele opgave voor jou als IAM specialist. In een team met veel kennis van het vak krijg jij alle mogelijkheden om taken naar je eigen hand te zetten. Voor je werk reis je niet het hele land af. De uitdagingen van je functie vind jij in huis, op onze universiteit. 
Voor het verkrijgen van toegang tot de bibliotheek of parkeerplaats tot het inloggen op de mail. Als Identity & Acces Management (IAM) specialist ben jij de persoon die ervoor zorgt dat studenten, docenten en medewerkers de juiste bronnen op het juiste moment kunnen gebruiken. Het veilig omgaan met en verwerken van deze data is je eerste verantwoordelijkheid. In je werk krijg je vragen vanuit alle hoeken van de universiteit. Je deinst niet terug voor een onverwachte situatie of een ad-hoc klus. Ook het ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET is onderdeel van je takenpakket.

Je bent bereid je kennis en vaardigheden te verbreden. Zo kan jij taken naar je toe trekken die jij interessant vindt en maak jij je functie binnen het team helemaal eigen. Die ruimte krijg je bij onze universiteit. Daarin zie jij een kans om door te groeien naar een rol waarin collega’s bij jou terecht kunnen met vragen. Je bent nieuwsgierig en hebt de ambitie om verder te willen leren.

Je komt te werken in een hecht team van collega’s met veel kennis en ervaring. Samen met een product owner, scrum master, softwareontwikkelaars en applicatie- en functioneel beheerders ondersteun jij studenten en wetenschappers in het doen van onderzoek voor een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Met onze dagelijkse scrum stand-up houden we overzicht op onze werkzaamheden en lopende projecten. Ook werk je samen met veel verschillende disciplines buiten je team. Je ziet het als een uitdaging om te werken met al deze verschillende mensen binnen een soms wat complexe organisatie als de universiteit. In deze uitdagende werkomgeving krijg je extra vrije dagen en werk je gemakkelijk vanuit huis.

Benieuwd hoe een dag als IAM specialist er uit ziet? Lees 'A day in the life' van collega Riet. 

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als IAM specialist. Bij voorkeur heb je een IT-gerelateerde hbo-opleiding, zoals Informatica.
  • Je hebt gedegen kennis van technisch applicatiebeheer, Identity & Access Management en de bijbehorende software, bij voorkeur One Identity. Het is een pre als je meerdere jaren ervaring hebt met het ontwikkelen in VB.NET.
  • Je hebt ervaring met een of meerdere van de volgende gebieden: SQL, JIRA en Confluence, Angular 6.9.2, HTML5, Windows server en Active Directory, XML en JSON, Git, ASP.NET MVC / ASP.NET Core, Cloud computing / Microsoft Azure.
  • Je voelt je comfortabel in de agile werkwijze van het team. Tijdens de scrum events probeer je met je doortastende persoonlijkheid tot de kern te komen en de vraag te vertalen naar een passende oplossing.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een klantgerichte instelling en bent een echte teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar met uitzicht op een vast contract.

  • Een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen een hecht team van collega's. Jouw werk heeft grote impact op het werk van wetenschappers, docenten en studenten.
  • Je komt te werken in een academische omgeving met een internationaal karakter waarbinnen je vrij kunt bewegen om jouw functie vorm te geven.
  • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.846 en maximaal € 4.490 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10). Doorgroeien naar salarisschaal 11 (max. €5.211) behoort tot de mogelijkheden.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
  • Je reist voor je werk niet het hele land af, maar komt te werken op onze mooie, groene campus in Nijmegen. 
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De divisie Information & Library Services ging na een organisatiewijziging op 1 januari 2022 van start. Binnen de divisie houden we ons bezig met dienstverlening rond (wetenschappelijke) informatie en ICT. We ondersteunen de hele Radboud Universiteit. Zo faciliteren we onder meer bijzondere collecties, toegang tot wetenschappelijke informatie, het FAIR opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access). Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de systemen voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering, en voor de ICT-infrastructuur die nodig is om al die diensten veilig te kunnen bieden.

Onze divisie is volop in verandering om de Radboud Universiteit ook in de toekomst optimaal te kunnen ondersteunen. We leveren zo een wezenlijke bijdrage aan de brede maatschappelijke impact die de universiteit op het gebied van onderwijs en onderzoek heeft. Werken bij de divisie Information & Library Services betekent werken in een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer. Dit bij een universiteit met een internationale reputatie waar we onderling vertrouwen, autonomie en eigen verantwoordelijkheid stimuleren en waar iedere medewerker telt.

Ga naar www.ru.nl/werkenbijILS om alvast kennis te maken met je mogelijke nieuwe collega's, de ambitieuze IT uitdaging, de maatschappelijke impact én wat de werkgever Radboud Universiteit je te bieden heeft. 

Specificaties

  • IT
  • €2846—€4490 per maand
  • HBO
  • 1190255

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you