Afdelingshoofd Clinical Trial Office

Afdelingshoofd Clinical Trial Office

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 5 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je geeft leiding aan het Clinical Trial Office (CTO) (10 fte), waar de ondersteuning en uitvoering van klinische en niet-klinische studies is ondergebracht.

Functieomschrijving

Je werkt nauw samen met de hoogleraar Clinical Research en klinische onderzoekers. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Research.

Je bent verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van klinisch wetenschappelijk onderzoek en voor de kwaliteit van geleverde onderzoeks- en managementgegevens ten behoeve van onderzoekers en management. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitie van Maastro om een topklinisch centrum te zijn. Daarbij stuur jij de clinical trial coördinators, de trialpoli, de statistisch analist en de applicatiebeheerder aan.

Taken zijn:

 • Dagelijks management van het Clinical Trial Office;
 • Formuleren en tot uitvoer brengen van beleid, waardoor de uitvoer van trials voldoet aan
 • wetgeving (Wet Medisch Wetenschappelijk onderzoek met mensen, Good Clinical Practice);
 • Het bouwen van netwerken en samenwerkingsverbanden binnen en buiten Maastro voor de gezamenlijke uitvoer van trials;
 • Duidelijke profilering en positionering van het CTO, zowel binnen als buiten Maastro;
 • Lid van het Institutional Review Board (kostenbegroting trials, beoordelen van haalbaarheid van onderzoeksvoorstellen binnen Maastro).

Specificaties

Maastro

Functie-eisen

Wie zoeken we?

Je bent een resultaatgerichte en mensgerichte leidinggevende, met een relevante afgeronde WO opleiding en een aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Je bent bij voorkeur gepromoveerd, liefst op een onderwerp in de gezondheidszorg. Je hebt relevante ervaring in een zorgorganisatie en een netwerk in de onderzoekswereld. Je neemt initiatieven om zaken te verbeteren, je bent analytisch sterk, kritisch en stressbestendig. Je hebt uitstekende kennis van methoden, technieken en theorieën van wetenschappelijk onderzoek, bent BROK gecertificeerd en hebt kennis van privacywetgeving. Je hebt affiniteit met automatisering en digitale processen (o.a. EPD, Castor, Business Intelligence en Sharepoint) en met het werken volgens LEAN-principes.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met intentie tot een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar, met intentie tot een vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op FWG 65 (maximaal € 5.801,- per maand op fulltime basis). Het aantal contracturen bedraagt 28 uur per week. Verder biedt Maastro uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Werkgever

Maastro

Maastro verzorgt de radiotherapie (bestraling) van mensen met kanker in de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Sinds januari 2019 behandelen we in ons nieuwe protonencentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert. Maastro is uitstekend bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
 • Gezondheid
 • max. 28 uur per week
 • max. €5801 per maand
 • Universitair
 • SP312810

Locatie

Doctor Tanslaan 12, 6229 ET, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you