Procesondersteuner Digitaal Toetsen

Procesondersteuner Digitaal Toetsen

Geplaatst Deadline Locatie
18 mei 9 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Tilburg University | University Services
is op zoek naar een  

PROCESONDERSTEUNER DIGITAAL TOETSEN

Divisie en team                               :    Divisie Student Administration, team tentaminering
Locatie                                            :    Tilburg
Full time equivalent                         :    0,8 fte (40 uur per week)
Maandelijks full time brutosalaris    :    €2310 – €3606
Duur arbeidsovereenkomst             :    tijdelijk 1 jaar, uitzicht op vast

Binnen team e-assessment komt een vacature vrij van 0.8fte in een leuk en dynamisch team. Als procesondersteuner ben je de spil in het web tussen de docent en de organisatie van digitale tentamens. Je stemt af, geeft advies en ondersteunt de docent bij de uitvoering van het digitale tentamen. 


Jouw functie
Als procesondersteuner draag je zorg voor de processen gedurende de hele keten van een digitaal tentamen. Docenten informeer je over de organisatie van een digitaal tentamen en ondersteun je bij het invoeren van tentamens in de applicaties TestVision en Canvas. Je bereidt de afname van een tentamen voor en tijdens het tentamen ondersteun je in de zaal of op afstand. Daarnaast zet je je in voor het verbeteren van de processen en heb je zicht op de impact van proceswijzigingen. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 

  •     Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding
  •     Bij voorkeur ervaring in het hoger onderwijs;
  •     Je hebt affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen en ervaring in het gebruik van Word, Excel, Outlook en PowerPoint;
  •     Je werkt gestructureerd en bent proactief in het oppakken van zaken;
  •     Tentamens kunnen ook plaatsvinden op de zaterdagen en in de avonduren, dus tijdens tentamenperiodes ben je flexibel inzetbaar;
  •     Je hebt een grote mate van stressbestendigheid;
  •     Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om als gesprekspartner te fungeren voor verschillende partijen binnen de organisatie;
  •     Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. De voertaal in onderwijs, onderzoek en de academische gemeenschap is Engels, gebaseerd op inclusie. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod 
Het betreft een functie voor 0.8 fte (32 uur per week) van de volledige werktijd. 

 

Het salaris bedraagt minimaal €2310 en maximaal €3606 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel medewerker administratieve processen en systemen 4 en salarisschaal (nader te bepalen) van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

 

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

 

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

 

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

 

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 20319

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you