Arts-onderzoeker

Arts-onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
18 mei 7 jun Breda

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij basisarts en heb je aantoonbare wetenschappelijke interesse? Vind je het daarnaast leuk om te werken aan het verbeteren van de perioperatieve zorg? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als arts-onderzoeker ga je aan de slag binnen het BIG PROMISE project dat uitgevoerd wordt in het Amphia Ziekenhuis in Breda en het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. In dit project wordt onderzocht hoe biomarkers (bloedtesten) kunnen worden ingezet bij chirurgische patiënten met een hoog risico op complicaties. Je onderzoekt in welke mate de perioperatieve zorg voor hoog-risico patiënten verbeterd kan worden met behulp van biomarkers. Je werkt hiervoor nauw samen met anesthesiologen en klinisch chemici. De resultaten van dit project zullen gebruikt worden om interventie studies te ontwikkelen die de uitkomsten van chirurgische patiënten kunnen verbeteren.

Met wie?

De maatschappen Anesthesiologie en Intensive Care van het Amphia ziekenhuis en het St. Antonius ziekenhuis zoeken gezamenlijk een fulltime arts-onderzoeker voor een promotietraject in de perioperatieve geneeskunde. Het doel van dit project is om de zorg rondom hoog-risico operaties te verbeteren door het gebruik van geavanceerde bloedtesten. 

Specificaties

Amphia

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een artsendiploma. Ook heb je wetenschappelijke ervaring met basale statistiek.
  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, met interesse in de perioperatieve patiëntenzorg. Verder heb je affiniteit met multidisciplinaire samenwerking en ben je geïnteresseerd in het verkennen en analyseren van big data.
  • Je werkt graag zelfstandig, je bent ambitieus ingesteld en nauwkeurig in je werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaar met de intentie tot verlenging met nog eens 3 jaar.

  • Een onmisbare rol, want jij krijgt een uitdagend onderzoeksproject in een topklinisch ziekenhuis. Bij het promotietraject hoort een epidemiologische scholing en nauwe samenwerking met het UMC Utrecht (Divisie Vitale Functies).
    Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging met nog eens 3 jaar
  • Een salaris binnen FWG 65 (min. € 3.850 ,- tot max. € 5.801,-).
  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
  • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
  • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
  • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel ov, fiets als auto.

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Amphia Ziekenhuis

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis betekent werken in de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland. De maatschap Anesthesiologie in het St. Antonius Ziekenhuis biedt als enige niet UMC de volledige opleiding tot anesthesioloog aan. In beide ziekenhuizen wordt (hoog)complexe zorg op meerdere locaties aangeboden en werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek, waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren. Zo werken wij dagelijks aan een betere kwaliteit van leven voor onze patiënten.

Afdeling

Maatschap Anesthesiologie en Intensive Care

Voor deze functie werk je voor de maatschap Anesthesiologie en Intensive Care van het Amphia ziekenhuis. Je werkzaamheden zullen met name in Breda plaatsvinden.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Promotiestudent; Techniek / laboratorium; PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3850—€5801 per maand
  • Universitair
  • AT Arts-onderzoeker

Locatie

Molengracht 21, 4818 CK, Breda

Bekijk op Google Maps

Interesting for you