Research Technicus Nanotechnologie

Research Technicus Nanotechnologie

Geplaatst Deadline Locatie
19 mei 30 sep Amsterdam

Functieomschrijving

Werk je graag in een enthousiast team met state-of-the-art apparatuur in een modern laboratorium? Solliciteer dan naar deze functie!

Het AMOLF NanoLab Amsterdam is een research facility voor nanotechnologie die gebruikt wordt voor onderzoek aan complexe moleculaire en materiele systemen. Als Research Technicus fabriceer je de nanostructuren, assisteer en instrueer je gebruikers bij de fabricage- en karakterisatieprocessen, en draag je bij aan het onderhoud van de apparatuur in de cleanroom. Daarnaast ontwikkel je nieuwe meetmethoden en -processen en assisteer je in de selectie en ingebruikname van nieuwe apparatuur. Je werkt met geavanceerde technieken, zoals UV en electronenbundel lithografie (EBL), depositietechnieken (PVD, PECVD, ALD), Focused Ion Beam (FIB) en electronen microscopie (SEM, STEM en TEM), plasma-etsen (RIE), etc. Je verricht alle werkzaamheden in nauwe samenwerking met de gebruikers en de NanoLab staf.

Specificaties

AMOLF

Functie-eisen

De ideale kandidaat voor deze functie:

  • Heeft een HBO-diploma Technische Natuurkunde of gelijkwaardig niveau;
  • Verkent graag de grenzen van het vakgebied;
  • Werkt zelfstandig, toont initiatief en heeft teamgeest;
  • Heeft goede contactuele eigenschappen;
  • Heeft vaardigheid in de Engelse taal.

Relevante ervaring met cleanroomtechnologie of aanverwante technieken is een pre, maar niet vereist.

Ook studenten die binnenkort afstuderen en zich in dit profiel herkennen zijn van harte welkom om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

De sfeer op het instituut wordt in hoge mate bepaald door jonge, enthousiaste, veelal buitenlandse medewerkers. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Training on the job en studiefaciliteiten zijn vanzelfsprekend. Inschaling vindt, afhankelijk van relevante kennis en ervaring, plaats in schaal 7 of 8; maximaal € 52.739 bruto per jaar (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het betreft een voltijds dienstverband van initieel twee jaar. 

Afdeling

NanoLab Amsterdam

AMOLF is een instituut van Stichting NWO-I en initieert en verricht toonaangevend fundamenteel onderzoek aan nieuwe, strategisch belangrijke complexe molecuul- en materiaalsystemen, in samenwerking met de Nederlandse universiteiten en industrie. AMOLF is gevestigd op het Amsterdam Science Park en heeft ongeveer 140 wetenschappers en 70 ondersteunende medewerkers in dienst. Zie ook www.amolf.nl.

Het AMOLF NanoLab Amsterdam is een faciliteit voor fabricage van en onderzoek naar structuren tot op de nanoschaal. De cleanroom faciliteit is gevestigd in het moderne laboratorium van AMOLF en beschikt over een groot aantal state-of-the-art apparaten. Zie ook www.amolf.nl/nanolab.

Additionele informatie

Ing. Hans Zeijlemaker

AMOLF NanoLab Amsterdam

E-mail: h.zeijlemaker@amolf.nl

Phone: +31 (0)20 754 7100

Lijkt deze baan iets voor jou? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Online screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

AMOLF hecht veel belang aan een inclusieve en diverse werkomgeving. Daarom moedigen wij kandidaten met welke persoonlijke achtergrond dan ook van harte aan te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 1190461

Locatie

Science Park 104, 1098 XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (AMOLF). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 30 sep. 2022 23:59 (Europe/Amsterdam).