Research Technicus Nanotechnologie

Research Technicus Nanotechnologie

Geplaatst Deadline Locatie
19 mei 31 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Werk je graag in een enthousiast team met state-of-the-art apparatuur in een modern laboratorium? Solliciteer dan naar deze functie!

Het AMOLF NanoLab Amsterdam is een research facility voor nanotechnologie die gebruikt wordt voor onderzoek aan complexe moleculaire en materiele systemen. Als Research Technicus fabriceer je de nanostructuren, assisteer en instrueer je gebruikers bij de fabricage- en karakterisatieprocessen, en draag je bij aan het onderhoud van de apparatuur in de cleanroom. Daarnaast ontwikkel je nieuwe meetmethoden en -processen en assisteer je in de selectie en ingebruikname van nieuwe apparatuur. Je werkt met geavanceerde technieken, zoals UV en electronenbundel lithografie (EBL), depositietechnieken (PVD, PECVD, ALD), Focused Ion Beam (FIB) en electronen microscopie (SEM, STEM en TEM), plasma-etsen (RIE), etc. Je verricht alle werkzaamheden in nauwe samenwerking met de gebruikers en de NanoLab staf.

Specificaties

AMOLF

Functie-eisen

De ideale kandidaat voor deze functie:

  • Heeft een HBO-diploma Technische Natuurkunde of gelijkwaardig niveau;
  • Verkent graag de grenzen van het vakgebied;
  • Werkt zelfstandig, toont initiatief en heeft teamgeest;
  • Heeft goede contactuele eigenschappen;
  • Heeft vaardigheid in de Engelse taal.

Relevante ervaring met cleanroomtechnologie of aanverwante technieken is een pre, maar niet vereist.

Ook studenten die binnenkort afstuderen en zich in dit profiel herkennen zijn van harte welkom om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

De sfeer op het instituut wordt in hoge mate bepaald door jonge, enthousiaste, veelal buitenlandse medewerkers. De communicatie is informeel en verloopt via korte lijnen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Training on the job en studiefaciliteiten zijn vanzelfsprekend. Inschaling vindt, afhankelijk van relevante kennis en ervaring, plaats in schaal 7 of 8; maximaal € 52.739 bruto per jaar (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het betreft een voltijds dienstverband van initieel twee jaar. 

Afdeling

NanoLab Amsterdam

AMOLF is een instituut van Stichting NWO-I en initieert en verricht toonaangevend fundamenteel onderzoek aan nieuwe, strategisch belangrijke complexe molecuul- en materiaalsystemen, in samenwerking met de Nederlandse universiteiten en industrie. AMOLF is gevestigd op het Amsterdam Science Park en heeft ongeveer 140 wetenschappers en 70 ondersteunende medewerkers in dienst. Zie ook www.amolf.nl.

Het AMOLF NanoLab Amsterdam is een faciliteit voor fabricage van en onderzoek naar structuren tot op de nanoschaal. De cleanroom faciliteit is gevestigd in het moderne laboratorium van AMOLF en beschikt over een groot aantal state-of-the-art apparaten. Zie ook www.amolf.nl/nanolab.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 1190461

Locatie

Science Park 104, 1098 XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you