Managementassistent (0,6 - 0,8 FTE)

Managementassistent (0,6 - 0,8 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
19 mei 3 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht zijn we op zoek naar een Managementassistent.

Functieomschrijving

Ben jij die betrokken professional die gemakkelijk schakelt tussen de diverse ondersteunende werkzaamheden voor onze afdelingen? Heb je kennis van en ervaring met secretariële werkzaamheden? Dan zoeken we jou!

Voor het Departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht zijn we op zoek naar een Managementassistent (0,6 - 0,8 fte)
Voor het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht en het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen van het departement Rechtsgeleerdheid vorm je samen met je drie collega’s het secretariaat. De ideale kandidaat voor deze functie heeft een servicegerichte instelling, heeft gevoel voor communicatie en vindt het leuk om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je bent secuur en goed in staat je eigen werk te organiseren. Door je werkhouding en instelling lever je een positieve bijdrage aan het team.

Wat ga je doen?
  • Je verzorgt de secretariële en organisatorisch ondersteuning van de twee afdelingen.
  • Je plant afspraken en vergaderingen in.
  • Je handelt samen met je collega’s de mailbox van het secretariaat af.
  • Je geeft facilitaire ondersteuning: o.a. bij het bestellen en de registratie van ICT-apparatuur, het gereedmaken van nieuwe werkplekken, bij de kamerindeling en bij het op orde houden van de openbare ruimtes.
  • Je geeft ondersteuning bij te organiseren conferenties, seminars en evenementen zoals prijsuitreikingen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

De ideale kandidaat brengt het volgende mee:
• Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
• Je hebt een uitstekende beheersing van MS Office, je maakt je nieuwe systemen snel eigen en hebt er plezier in je hierin te verdiepen.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Je denkt in oplossingen en kansen.
• Je hebt een proactieve houding, gericht op samenwerken.
• Je hebt mbo+/hbo werkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.376,- en maximaal € 3.208,- (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 
De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. 

Wetenschappelijke staf en studenten worden professioneel ondersteund door collega's vanuit de Facultaire Service Organisatie. We werken samen vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel. Medewerkers van de FSO leveren, ieder vanuit hun expertise, een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma's, onderzoeksprojecten en impactactiviteiten. We werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, waarin ruimte is voor leren en reflecteren.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • 24—32 uur per week
  • €2376—€3208 per maand
  • MBO+
  • 1190324

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 3A, 3512 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you