Senior netwerkbeheerder (1,0 fte)

Senior netwerkbeheerder (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 31 aug Utrecht
De afdeling Digital Communication Services (DCS) is op zoek naar een senior netwerkbeheerder. Kom jij ons team versterken?

Functieomschrijving

De afdeling Digital Communication Services (DCS) van de directie Information and Technology Services (ITS) is op zoek naar een senior netwerkbeheerder. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het beheer van de core netwerk- en datacenterinfrastructuur van de Universiteit Utrecht. Dit is een multivendor omgeving met locaties op het Utrecht Science Park, de campus in de binnenstad en een remote Datacenter.
De afdeling Digital Communication Services levert netwerkconnectiviteit en communicatiediensten die standaard aan alle medewerkers en/of studenten van de Universiteit Utrecht (UU) aangeboden worden. Wij werken in een enterprise-omgeving met producten als Fortinet, Cisco, HP Enterprise, VMWare en Citrix. In ons datacenter maken we gebruik van SDN.

Wat ga je doen?
 • Je onderhoudt en patcht ons HPE Comware MPLS netwerk.
 • Je zorgt voor het beheren en uitbouwen van onze Cisco ACI Infrastructuur.
 • Je beheert onze op Fortinet gebaseerde firewall omgeving.
 • Je beheert onze Citrix loadbalancers.
 • Je stemt af met leveranciers over de afhandeling van storingen en problemen in de infrastructuur.
 • Je neemt deel aan projecten.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en het beheer van onze netwerkinfrastructuur.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

 • Natuurlijk heb je ervaring in het netwerkbeheer en ruime werkervaring binnen een enterprise-omgeving.
 • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau en een opleiding op IT-gebied (bijvoorbeeld informatica of netwerkbeheer).
 • Je bent in het bezit van een CCNA/CCNP certificering.
 • Je hebt ervaring met programmeren/scripting en het gebruik van (REST) API’s.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met LAN technieken (OSPF en BGP routing, switching, VRF-lite, MPLS), Nextgeneration firewalls Cisco, Fortinet firewalls, Datacenternetwerken Cisco ACI, HPE Aruba Wireless, Citrix Netscaler.
 • Je communiceert gemakkelijk en je hebt een klantgerichte houding.
 • Je werkt zelfstandig en je werkt ook graag samen. Je neemt initiatief.
 • Je bent zorgvuldig in je werk.
 • Je hebt analytisch inzicht.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.846,- en maximaal € 4.490,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


De directie ITS is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Hier krijg je een indruk van werken bij ITS, een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Natuurlijk kun je flexibel werken. Information and Technology Services bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen, waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat de veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Additionele informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
Ron Mast (afdelingshoofd DCS), via r.a.c.mast@uu.nl of (030) 253 31 13.

Specificaties

 • IT
 • 36—40 uur per week
 • €2846—€4490 per maand
 • HBO
 • 1190110

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 31 aug. 2022 23:59 (Europe/Amsterdam).