Medewerker Studentzaken (Admissions Officer) voor Maastricht University, Campus Venlo (0.6 fte)

Medewerker Studentzaken (Admissions Officer) voor Maastricht University, Campus Venlo (0.6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 7 jul Venlo

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universiteit Maastricht is voor haar campus in de binnenstad van Venlo op zoek naar een Medewerker Studentzaken (Admissions Officer).

Als medewerker studentzaken ben jij het aanspreekpunt voor aankomende studenten. Je begeleidt de aanmeldprocedure voor de studenten bij de campus te Venlo en werkt binnen het team van het Office of Student Affairs mee aan het optimaliseren van de dienstverlening rondom de onderwijsprocessen te Venlo.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Admissions Officer ben je het eerste aanspreekpunt voor nieuwe studenten die kiezen voor een opleiding aan de universitaire campus te Venlo. Je verwerkt de aanmeldingen voor de bachelor University College Venlo en pre master en master Health Food Innovation Management. Daarnaast ben je de contactpersoon hiervoor binnen onze organisatie en help je studenten hun eerste stappen te zetten binnen de UM.

Naast bovengenoemde specifieke taak van ‘admissions’ bemens je samen met twee collega’s het Office of Student Affairs. Het Office of Student Affairs is de spil in alle onderwijsprocessen voor studenten en collega’s. Jouw taak hierin wordt onder andere de begeleiding van onderwijsevaluaties en het mede verzorgen van de examenadministratie en –organisatie. Daarnaast help je mee aan de onderwijsbalie waar je vragen beantwoordt en studenten wegwijs maakt binnen de onderwijsprocessen van de campus.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een collega met een passie voor onderwijslogistiek, die het interessant vindt om zich in onderwijsprocessen en -systemen te verdiepen. Daarnaast zijn vernieuwingsgezindheid, het ontzorgen van studenten en docenten en creatief probleemoplossend denken en handelen eigenschappen die jou typeren. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en voelt je thuis tussen studenten en docenten.

Naast bovenstaande zijn voor deze functie de volgende functie-eisen, competenties en vaardigheden van toepassing:

  • Minimaal MBO / HBO werk- en denkniveau
  • Vloeiend in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels
  • Je ben goed in het behouden van het overzicht en stressbestendig
  • Je werkt zelfstandig en weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden
  • Je bent service/proces gedreven, pro-actief en graag bereid een helpende hand te bieden aan collega’s

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

Wij bieden een aantrekkelijke functie binnen een enthousiaste, dienstverlenende werkomgeving, in het profiel van medewerker Studenten Zaken 3, schaal 7 CAO-NU en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Nederlandse Universiteiten en lokale UM-bepalingen.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.367,- en maximaal € 3.208,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform schaal 7 van CAO NU. 

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar voor 0,6 fte (22,8 uur per week). Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband worden verlengd.

De functievervulling gaat plaatsvinden op de universitaire campus te Venlo.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 22.000 studenten en 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

Campus Venlo

De universitaire campus te Venlo is gelegen aan de Nassaustraat 36 te Venlo en ingebed in de faculteit Science and Engineering (FSE).

Op de campus te Venlo worden drie onderwijsprogramma’s aangeboden waaronder het bachelorprogramma ‘University College Venlo’ en twee masterprogramma’s genaamd ‘Health Food Innovation Management’ en “Global Supply Chain Management and Change’.  

Onze studenten en medewerkers komen uit alle windstreken. De voertaal op de campus is daardoor Engels. Het onderwijs wordt gekenmerkt door kleinschaligheid en probleem gestuurd onderwijs.  Het onderzoek te Venlo vindt plaats in de Villa Flora op de Brightlands Campus Greenport Venlo en typeert zich door de multidisciplinaire aanpak op het snijvlak van ‘Health, Nutrition and Business’.

https://www.maastrichtuniversity.nl/campusvenlo

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 22.8 uur per week
  • €2367—€3208 per maand
  • AT2022.222

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nassaustraat 36, 5911 BV, Venlo

Bekijk op Google Maps

Interesting for you