Faculteitscoördinator

Faculteitscoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 20 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoveel vacatures … maar deze mag je echt niet missen! De TU Delft is een speler van wereldformaat en gedreven om maatschappelijk impact te maken. Elke dag een stapje verder op weg naar een betere wereld. Wij zoeken een dynamische collega met organisatievermogen en (groei)ambitie om de processen in onze groeiende faculteit EWI soepel te laten verlopen en liefst nog gestroomlijnder te maken.

Functieomschrijving

Wat ga je doen als faculteitscoördinator?

Je wordt de rechterhand van de faculteitssecretaris van de grootste faculteit van de TU Delft: de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI). Je voornaamste opgave is het ontlasten van de faculteitssecretaris door het effectief en efficiënt (operationeel-tactisch) coördineren van allerhande facultaire bedrijfsvoeringsprocessen. Daarnaast is een andere belangrijke opgave het helpen optimaliseren en professionaliseren van deze processen; je signaleert knelpunten, doet verbetervoorstellen en bereidt adviezen voor.

Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de faculteitssecretaris. Tevens heb je vanuit jouw rol veel contact met diverse ondersteunende afdelingen zoals de facultaire bestuurs- en managementondersteuning, HR, Finance en Education & Student Affairs (ESA), maar ook met de decaan en de wetenschappelijke afdelingen binnen de faculteit.

Je werkzaamheden binnen deze levendige functie zullen wisselen in de tijd en bestaan bijvoorbeeld (maar zeker niet uitsluitend) uit de volgende taken:

  • Het coördineren van op te leveren rapportages binnen het Sectorplan Beta en Techniek en het voorbereiden van bezoeken van de Sectorplancommissie aan de faculteit;
  • Meewerken aan en meedenken over het verder uitbouwen en optimaliseren van facultaire kernprocessen zoals de planning en evaluatie cyclus;
  • Het optimaliseren van het facultaire proces rondom de aanvraag en/of evaluatie van aanvullende TU-middelen;
  • Werken aan een verdere verbetering van management stuurinformatie op het gebeid van bedrijfsvoering, in nauwe samenwerking met de ondersteunende en wetenschappelijke afdelingen van de faculteit;
  • Coördinatie bij ad hoc kwesties zoals WOB verzoeken.

Profiel

Wij zoeken iemand die ‘aangaat’ van procesverbetering en organisatieontwikkeling. Je ziet kansen en helpt graag mee die te verzilveren samen met anderen. Je houdt ervan als zaken structureel goed geregeld zijn. Samenwerken met verschillende typen mensen en rollen vind je heerlijk, je voelt je als een vis in het water om op mensen af te stappen, informatie op te halen en te verbinden tot een logisch en goed werkend geheel. Je behoudt het overzicht als je veel verschillende activiteiten tegelijkertijd te doen hebt. Je communiceert open en mensen vinden het makkelijk om jou te benaderen. In deze grote, complexe organisatie helpen jouw leergierigheid, zelfstandigheid en nieuwsgierigheid je om je weg te vinden en te onderzoeken wat er speelt binnen de faculteit, wie wat doet en waar het beter kan. Je ziet verbanden en denkt steeds een stapje vooruit. Ook als het gaat om je eigen toekomst.  

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

We zien graag dat je het volgende meebrengt:

  • Je beschikt aantoonbaar over een HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met 2-3 jaar (relevante) werkervaring;
  • Je beschikt over een goede persoonlijke en organisatie sensitiviteit;
  • Je kunt goed plannen en organiseren, je bewaart het overzicht en je werkt nauwgezet en secuur;
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel in de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt een flexibele werkinstelling en kunt goed schakelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat maakt deze rol en werken voor de TU Delft zo aantrekkelijk?

Je komt te werken in een dynamische, internationale werkomgeving met professionele, gedreven collega’s. In deze functie zit je dichtbij het vuur waar de beslissingen worden genomen. En leer je de facultaire/universitaire wereld en stakeholders goed kennen. Omdat het een nieuwe rol is, krijg je veel ruimte om mede op basis van jouw talenten inkleuring te geven aan de functie. Je mag pionieren, kritisch meedenken en adviseren, jouw mening wordt op prijs gesteld. Als het je wens is (en dat hopen wij) om richting een management positie door te groeien, dan krijg je daarvoor bij ons alle gelegenheid jezelf daarin te ontwikkelen. In jouw tempo. 

And last but not least: wij hebben een uitgebreid onboardingsprogramma om je warm welkom te heten! Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden. We zetten ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Arbeidsvoorwaarden: 

  • Je krijgt een aanstelling voor een jaar bij de TU Delft, met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.
  • Schaal 10 € 2.846,00 - € 4.490,00 afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

In de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) komen drie disciplines – elektrotechniek, wiskunde en informatica – samen. Gecombineerd versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we in ons dagelijks leven gebruiken. Neem als voorbeeld het elektriciteitsnet. Dat wordt binnen onze faculteit klaargestoomd voor de toekomst. Ook werken we aan een wereld waarin mens en computer elkaar versterken. Aan het in kaart brengen van ziekteprocessen met behulp van single cell-data en aan het wiskundig simuleren van gigantische aspluimen na een vulkaanuitbarsting. Binnen de faculteit EWI is veel ruimte voor grensverleggend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende labs en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren in deze uitdagende omgeving ruim 1.100 medewerkers en 4.000 studenten.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Specificaties

  • Management
  • €2846—€4490 per maand
  • Universitair
  • TUD02023

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you