Verpleegkundig specialist neuro-oncologie

Verpleegkundig specialist neuro-oncologie

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 30 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom jij ons team versterken? Als verpleegkundig specialist op de afdeling neuro-oncologie ben jij de vaste contactpersoon voor patiënten met een primaire kwaadaardige hersentumor en hun naasten in het gehele zorgtraject van diagnose tot vervolgzorg.

Functieomschrijving

Samen met het multidisciplinaire team sta jij voor hoge kwaliteit van zorg voor patiënten met een vorm van een glioom. Deze patiëntencategorie valt zowel onder de neurologische als oncologische zorg en behandeling is palliatief van aard.

Deze patiënten ondergaan vaak complexe multidisciplinaire behandelingen en worden waar mogelijk geïncludeerd in wetenschappelijke studies. Je bent de vaste contactpersoon voor deze patiënten en hun naasten. Grotendeels doe je dit poliklinisch en draai je spreekuren waarin je de patiënten regelmatig ziet. Ook heb je geregeld telefonisch contact met de patiënt, zijn/haar naasten of andere betrokken zorgverleners.

Daarnaast heb je medische taken binnen de grenzen van je eigen deskundigheid. Denk hierbij aan het voorschrijven en evalueren van medicatie, het doen van neurologisch onderzoek en aanvragen van diverse onderzoeken. Multidisciplinair denken en werken en het concentreren van de zorg rondom de patiënt staan hierbij centraal. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg met de diverse betrokken specialisten, waaronder neurochirurg/neuroloog/medisch-oncoloog/radiotherapeut.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je hebt de Master Advanced Nursing Practice afgerond. Kennis en ervaring binnen de neurologie, oncologie en/of de palliatieve zorg is een pre. Verder ben je een enthousiaste collega die zelfstandig en proactief werkt én overzicht weet te houden in een dynamische werkomgeving. Je bent stressbestendig en kan omgaan met een hoge workflow. Je werkt accuraat, bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken met diverse betrokken disciplines. Daarbij kun je de verschillende taken goed combineren en lever je een grote bijdrage aan kennisoverdracht in de neuro-oncologische zorg.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32- 36 uur) functie bedraagt maximaal € 5.251,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Neuro-oncologie

De afdeling neuro-oncologie is onderdeel van het cluster neurologie en neurochirurgie van de divisie hersenen in het UMC Utrecht. Deze afdeling biedt zowel klinische als poliklinische zorg aan patiënten met een glioom. Het UMC Utrecht is een landelijke erkend expertisecentrum voor zeldzame hersentumoren. Landelijk speelt het UMC Utrecht een belangrijke rol in de behandeling en zorg van de patiënt met een glioom.

Onze afdeling heeft een open en informele werksfeer, waarin goed wordt samengewerkt binnen de verschillende disciplines. Iedereen heeft zijn/haar eigen rol binnen het team.

De kennis die wordt opgedaan uit de wetenschap wordt bij ons omgezet in de zorg voor patiënten. Ook hebben we een goede samenwerking met neurologen uit de perifere centra en zijn betrokken bij de Landelijke Werkgroep Neuro-oncologie (LWNO).

Je werkt in een multidisciplinaire team dat bestaat uit onder andere neurologen, neurochirurgen, radiotherapeuten, internist-oncologen, pathologen, radiologen, verpleegkundig specialisten en het secretariaat.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Verpleging en verzorging
  • 32—36 uur per week
  • max. €5251 per maand
  • HBO+
  • 2022-2113

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you