Netwerkcoördinator Universitair Kennisnetwerk Ouderengeneeskunde Nijmegen (UKON)

Netwerkcoördinator Universitair Kennisnetwerk Ouderengeneeskunde Nijmegen (UKON)

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 1 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een netwerkcoördinator die hart heeft voor de langdurige ouderenzorg. Geeft het organiseren van (online) netwerkbijeenkomsten, webinars en symposia jou energie? En vind je het inspirerend om zorgprofessionals in expertteams en werkgroepen uit te dagen en te begeleiden? Dan maken we graag kennis met je.

Als netwerkcoördinator verbind je wetenschap met de praktijk. Dit doe je door kennis uit wetenschappelijk en ook praktijkgericht onderzoek en expertise van professionals samen te brengen, te delen en de toepassing in de praktijk mogelijk te maken. Je hebt een spilfunctie binnen het netwerk samen met je collega-netwerkcoördinatoren.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Samen met het UKON-team en de UKON-contactpersonen in de zorgorganisaties realiseer je een duurzame kennisinfrastructuur voor de langdurige ouderenzorg, waarin nieuwe ideeën ontstaan, praktijkvragen worden gesignaleerd, ruimte is voor onderzoek en nieuwe kennis toegepast wordt.
 • Je signaleert kansen en knelpunten ten aanzien van bovenstaande en kan dit vertalen naar nieuwe initiatieven en/of beleidsvoorstellen.
 • Je bent aanspreekpunt en adviseur voor UKON-zorgorganisaties ten aanzien van het onder andere het versterken van de verbinding tussen praktijk en wetenschap en het delen en toepassen van nieuwe kennis in de praktijk.
 • Je hebt een adviserende en coachende rol bij implementatieprocessen, zowel voor UKON onderzoekers als projectleiders bij UKON-zorgorganisaties.
 • Je levert een bijdrage in het ontwikkelen van kennistools en onderwijsproducten.
 • Je bent procesbegeleider van werkgroepen en expertteams.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een echte verbinder en teamspeler. Je kiest bewust voor het werken in een netwerk en vindt het een uitdaging om met zorgprofessionals samen te werken. Je ondersteunt werkgroepen en expertteams om te komen tot concrete resultaten. Van nature werk je planmatig en je bent in staat je werk goed te organiseren. Functiecompetenties die bij jou passen zijn: neemt graag initiatief, verbinder, resultaatgericht, flexibe en een echte teamspeler.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • Relevante academische opleiding, bijv. Biomedische Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Verplegingswetenschappen, Psychologie of Geneeskunde.
 • Kennis van en ervaring in de ouderenzorg.
 • In staat om een vertaling te maken van beleid naar uitvoering.
 • Kan goed aansluiting maken met zorgprofessionals.
 • Ervaring met (het begeleiden van) implementatieprojecten in de langdurige ouderenzorg.
 • Ervaring met het (mede) ontwikkelen van kennistools en onderwijsproducten.
 • Ervaring met online (thuis)werken en het begeleiden van online bijeenkomsten in zowel kleine als grote groepen.
 • Goede (schriftelijke) communicatieve- en analytische vaardigheden.
 • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De startdatum van deze functie is 15 augustus 2022. Blended werken is bij ELG mogelijk. In overleg met je leidinggevende en collega's geven we daar gezamenlijk vorm aan. We houden hierbij aan dat je maximaal 50% van je aanstelling thuis kan werken.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
 • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
 • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
 • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde vormt de verbindende partner in regionale en nationale transmurale zorg. Wij streven naar goede, toegankelijke en samenhangende zorg en preventie, zoveel mogelijk in de eigen omgeving: empowerment waar mogelijk, zorg waar nodig. Daarin streven we continu naar initiatief en innovatie.Wereldwijd is de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc één van de meest toonaangevende afdelingen op haar vakgebied.

Wij verrichten, in nauwe samenwerking met ons werkveld, wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek en geven onderwijs in de academische opleidingen Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (BMG). Daarnaast leiden wij huisartsen, bedrijfs-en verzekeringsartsen, specialisten ouderengeneeskunde en verslavingsartsen op.

Dit zeer brede spectrum van onderzoek, onderwijs en opleiding biedt medewerkers een uitgelezen mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij diverse netwerken en samenwerkingsverbanden. Dit continu streven naar verbinding, ook binnen de afdeling zelf, levert naast waardevolle kennis breed opgeleide en bevlogen professionals op. De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde richt zich vanuit haar kerntaken onderzoek, onderwijs en opleiding specifiek op persoonsgerichte zorg en communicatie, transmurale en interprofessionele samenwerking, preventie, diversiteit, participatie en kwetsbare groepen.

Voor zowel medewerkers en leidinggevenden staan thema's als vitaliteit, werkplezier, talentontwikkeling, ontmoeting en zichtbaarheid centraal bij het werken bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde. Werken bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde betekent werken in een toonaangevende, ambitieuze en prettige omgeving. Samenwerken, talentontwikkeling, excelleren en de menselijke maat zijn bij ons uitgangspunten.

Het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON) is een samenwerking tussen de afdeling ELG en 19 zorgorganisaties in de langdurige ouderenzorg. Het doel van het UKON is het verbeteren van de kwaliteit van zorg en daarmee de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte, die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben, thuis of in een beschermde woonvorm, zoals het verpleeghuis. Dit doen wij door samen met de 19 aangesloten zorgorganisaties kennis te ontwikkelen, kennis te verspreiden en kennis toe te passen in de praktijk.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf
 • Gezondheid
 • 21—32 uur per week
 • €2986—€4707 per maand
 • Universitair
 • 161783-P962199-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you