Coördinator studentenwelzijn

Coördinator studentenwelzijn

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 8 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Werk jij graag samen met studenten en draag je studentenwelzijn een warm hart toe? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als coördinator studentenwelzijn bij de Faculteit der Letteren heb je met jouw zelfstandige en proactieve houding ruimte om deze nieuwe functie invulling te geven.

Als coördinator studentenwelzijn weet je wat er speelt op het terrein van studentenwelzijn en wat de behoefte is van onze Nederlandse en internationale studenten. Je haalt faculteitsbreed informatie op en legt je oor te luisteren bij diverse gremia en organisaties die zich bezighouden met onderwijs, medezeggenschap, studie- en studentbegeleiding en studentenactiviteiten. Je gaat regelmatig om tafel met alle betrokkenen bij studentenwelzijn zoals de studieverenigingen, docenten en studieadviseurs. Je signaleert aan wat voor soort activiteiten en informatie studenten behoefte hebben en doet hiervoor (beleids)voorstellen. Je treedt op als coördinator van de studentmentoren en bent de contactpersoon voor onze studieverenigingen. Je coördineert en organiseert onboardingactiviteiten zoals de Introductie en Master Welcome Day, de studiekeuzecheckdagen en voorlichtingen zoals de minormarkt.

Je neemt deel in de universiteitsbrede groep ambassadeurs voor wederzijdse inspiratie en uitwisselen van best practices en werkt waar mogelijk en wenselijk samen met andere faculteiten en Student Support.

Tot slot heb je ook een advies- en beleidstaak. Je stelt een plan studentenwelzijn op, je bestudeert en rapporteert jaarlijks over de uitkomsten van studenten enquêtes zoals de NSE, bachelor- en masterevaluaties en doet (beleids)voorstellen n.a.v. de resultaten. Je geeft advies en ontwikkelt proactief beleid en beleidsvoorstellen die bijdragen aan (het verbeteren van) studentenwelzijn.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent een zelfstandige en proactieve teamplayer die studenten en hun welzijn een warm hart toedraagt en je hebt ervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van studentenwelzijn, studentenbeleid of studentbegeleiding.
  • Je hebt een afgeronde universitaire of hbo-opleiding.
  • Je kunt je goed inleven in de positie en situatie van studenten, hebt oog voor hun belangen en werkt graag met hen samen.
  • Je bent in staat problemen en relevante ontwikkelingen te signaleren en van oplossingsrichtingen te voorzien.
  • Je bent sterk in het adviseren en ondersteunen bij beleidsontwikkeling en vaardig in het vertalen van beleidsvoorstellen tot concrete acties.
  • Je hebt organisatietalent en een sociaalvaardige houding: je bent open, constructief en enthousiast, hebt gevoel voor verhoudingen en weet mensen gemakkelijk te motiveren en enthousiasmeren.
  • Je hebt aantoonbare redactionele, communicatieve- en organisatievaardigheden met daarbij een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal.
  • Je bent flexibel en bereid om af en toe in het weekend of in avonduren te werken. Verder heb je er geen bezwaar tegen dat er in de piekperioden een zeer beperkte mogelijkheid is om verlof op te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Een dienstverband van 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.846 en maximaal € 4.490 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Letteren zet zich in voor het produceren van wetenschappelijke en maatschappelijke kennis die er toe doet. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers verzorgen we onderwijs en doen we onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, en taalkunde en communicatie, met behulp van innovatieve methodologieën en werken we nauw samen binnen de verschillende disciplines. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Met ongeveer 2.500 studenten, verdeeld over drie departementen - het departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Klassieken, het departement Moderne Talen en Culturen en het departement Taal en Communicatie - willen we bijdragen aan een duurzamere en inclusievere wereld. Daarom verwelkomen we in het bijzonder sollicitaties van kandidaten met verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden die onze opleidingen en onderzoek profielen kunnen versterken. 
Je bent werkzaam bij de afdeling Marketing en Communicatie van de Faculteit der Letteren. Deze stafafdeling heeft een beleidsvoorbereidende, adviserende en uitvoerende taak op het gebied van studentenwerving, voorlichting en (wetenschaps)communicatie. Je rapporteert aan het hoofd Marketing en Communicatie en werkt in een gemotiveerd team van zeven collega’s, die elk hun eigen aandachtsgebied hebben. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van Bureau Onderwijs zoals de studieadviseurs en de medewerkers van de Stip Studentenbalie.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 40 uur per week
  • €2846—€4490 per maand
  • HBO+
  • 1190556

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you