Management assistent CiTG - GRS

Management assistent CiTG - GRS

Geplaatst Deadline Locatie
31 mei 3 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ontzorg als Management Assistent de afdeling Geoscience & Remote Sensing van de TU Delft met je improvisatievermogen en organisatietalent.

Functieomschrijving

Als team ontzorgen wij van het secretariaat de stafleden van de afdeling Geoscience & Remote Sensing en zijn we het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers, wetenschappelijke gasten en studenten. Onze collega’s onderzoeken wat er gebeurd door het samenspel van menselijke activiteiten, onze leefomgeving, het klimaat en de aarde.

Wat juist deze functie veelzijdig maakt is dat je naast de secretariële werkzaamheden ongeveer 35% van je tijd administratief bezig bent. Deze werkzaamheden houden verband met de projecten van de onderzoekers en de onderzoekfinanciering.

Naast je collega’s van het secretariaat en de afdelingssecretaris, werk je daarom ook samen met de projectleiders, de projectadministrateur, de bussiness controler en contractmanager. Je krijgt zo de kans om een goed netwerk op de bouwen binnen de faculteit.

Je gaat graag zelf op onderzoek uit om te ontdekken hoe de faculteit, de afdelingen en de groepen in elkaar zitten, Dit helpt je om te bepalen waar de prioriteiten van de medewerkers liggen en hoe jij de collega’s daarin kunt faciliteren en ondersteunen. De drie collega's van het afdelingssecretariaat zijn een hecht team, helpen elkaar en delen graag hun kennis en ervaring, maar jouw inbreng en creativiteit worden écht enorm gewaardeerd. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dat je beschikt over een diploma (bij voorkeur minimaal MBO), organisatie-en improvisatietalent, een proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden (ook in Engels!) is vanzelfsprekend.

Verder werk je gestructureerd en accuraat. 

Je stelt je flexibel en service gericht op.

Ervaring met project/financiële administratie is een groot voordeel. 

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De functie heeft een omvang van 32 uur per week (minder is bespreekbaar).

Je salaris valt in schaal 7 en volgt de CAO van de Nederlandse Universiteiten. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een uitstekende pensioenregeling via het ABP.

Andere interessante arbeidsvoorwaarden zijn onder andere:

  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Geoscience en Remote Sensing is een van de zeven afdelingen binnen de faculteit en houdt zich bezig met onderzoek naar en onderwijs geven over aardobservatie en klimaatverandering. In het bijzonder op het gebied van het gebruik van satellieten op het gebied van plaatsbepaling (GPS), de geometrie van de aarde, maar ook onderzoek naar wolken, buien en aerosolen. Doel is daarmee samenhangende toepassingen te ontwikkelen voor de maatschappij en voor wetenschappelijke doeleinden. Op de afdeling omvat 3 secties met in het totaal 34 stafleden waaronder 7 hoogleraren, 6 secretariële en technische medewerkers en 55 PhDs en Postdocs.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2376—€3208 per maand
  • MBO
  • TUD02004

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you