Arts-promovendus ‘Real world evidence to optimize treatment for psoriasis’

Arts-promovendus ‘Real world evidence to optimize treatment for psoriasis’

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 26 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Dermatologie in het Radboudumc is een expertise centrum voor psoriasis. We verzamelen sinds jaren dagelijkse praktijk data (real world practice data) bij kinderen en volwassenen in doorlopende registries. Deze data geven ons inzicht in de lange termijn veiligheid en effectiviteit van behandelingen en de kwaliteit van leven van mensen met psoriasis. Het project 'Real world evidence to optimize treatment for psoriasis' heeft het doel deze data verder te verzamelen en te analyseren, om zo de zorg voor patiënten met psoriasis te optimaliseren. Kom jij ons team versterken?

Psoriasis is een veelvoorkomende huid- en systeemziekte welke veel invloed op het leven van patiënten kan hebben. Gelukkig zijn er nu veel nieuwe, effectieve behandelopties zoals biologics en small molecule inhibitors, en komt er steeds meer aandacht voor het optimaliseren van de zorg voor patiënten met psoriasis.

In dit project:
  • Voer je klinisch epidemiologische studies uit met data uit de psoriasis registries en data uit andere bronnen.
  • Behandel je psoriasis patiënten (volwassenen en kinderen) op de polikliniek.
  • Werk je in een multidisciplinair team met onderzoekers, dermatologen/clinici, data experts.
Taken en verantwoordelijkheden:
  • Je helpt met het opzetten van studies en analyseren van data. Je verwerkt deze in wetenschappelijke publicaties en presenteert je bevindingen op (inter)nationale wetenschappelijke bijeenkomsten.
  • Je draagt zorg voor psoriasis patiënten op de polikliniek onder supervisie van een dermatoloog.
  • Je voltooit het project met een wetenschappelijke promotie (PhD).

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste arts-onderzoeker die wil promoveren, en die aantoonbare affiniteit met wetenschappelijk onderzoek heeft. Je wil graag innoveren en mee bouwen aan de toekomst van dermatologisch onderzoek. Bij dit project zie je zelf ook patiënten en bekwaam je je in epidemiologische methodologie. Je werkt in een team van (klinische) onderzoekers.

Verder heb je de volgende kwalificaties/kwaliteiten:
  • Je hebt een MSc in geneeskunde.
  • Je hebt interesse in data analyse en klinische epidemiologie.
  • Je hebt affiniteit met de zorg voor kinderen en volwassenen.
  • Je bent flexibel, initiatiefrijk, ambitieus en communicatief vaardig.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal.
  • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

We verwelkomen je graag in een enthousiast team dat jarenlange ervaring in klinisch onderzoek heeft, bestaande uit dermatologen, arts-onderzoekers, epidemiologen en research verpleegkundigen. Er is een nauwe samenwerking met het research laboratorium experimentele dermatologie. Je wordt intensief begeleid en er is een goed geoutilleerde onderzoeksstructuur aanwezig.

De afdeling Dermatologie draagt bij aan de strategie van het Radboudumc door als academisch centrum patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek op gebied van de dermatologie te leveren en een leidende rol in de nationale en internationale dermatologie in te nemen. De afdeling biedt dermatologische patiëntenzorg aan patiënten verwezen door dermatoloog en huisarts.

In de regio borgt de afdeling derdelijnszorg door adequate zorg aan te bieden aan patiënten met complexe huidziekten. Er is een landelijk verwijzingspatroon naar het Radboudumc voor NFU-erkende nationale expertise centra, waaronder psoriasis bij kinderen en volwassenen. De afdeling behandelt jaarlijks ca 6500 nieuwe patiënten en doet circa 22.500 patiëntconsulten. Er werken 120 medewerkers op de afdeling.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €3271 per maand
  • Universitair
  • 162466-P976399-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you