Projectcoördinator / Subsidieadviseur

Projectcoördinator / Subsidieadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 26 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd je ervan om van A tot Z bij projecten betrokken te zijn? En ben je bekend met het aanvragen en begeleiden van onderzoeksubsidies? Wil je daarnaast graag actief bijdragen aan de maatschappelijke impact van de universiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Als projectcoördinator / subsidieadviseur begeleid je het organisatorische, contractuele en financieel-administratieve proces van regionale, nationale en Europese wetenschappelijke onderzoeksprojecten. Hierin treden wetenschappers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) op als penvoerder in een consortium van partners. Je bent betrokken van aanvraag tot en met eindverantwoording van het project en bewaakt deadlines en voortgang van het project.

Je adviseert de wetenschappers binnen de faculteit over subsidiemogelijkheden en je begeleidt subsidieaanvragen. Hierin draag je zorg voor de planning van de aanvraag, check op subsidievoorwaarden, de Participant Portal, consortium projectfinanciën, volledigheid van het voorstel en het indienen van het voorstel. Daarnaast draag je bij aan de projectmanagementsectie in het implementatie-gedeelte van de aanvraag.

Gedurende het project draag je mede zorg voor o.a. voortgangsrapportages, het detecteren, verwerken en bewaken van financiële en contractuele wijzigingen en wijzigingen in het consortium en verzorg je veelal de communicatie met de subsidiegever en het consortium. Hiermee ondersteun je direct de projectleider: jij bent het eerste aanspreekpunt op financieel, administratief en contractueel gebied voor het gehele consortium. Kortom, een veelzijdige functie waarmee je actief bijdraagt aan de maatschappelijke impact van de faculteit en de universiteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een financieel-economische of bèta richting. 
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van projecten met kennisinstellingen, overheden en private partijen en/of ervaring op het gebied van aanvragen en begeleiden van onderzoeksubsidies.
  • Expertise, ervaring en gevoel voor het opmaken van infographics is een pre.
  • Je hebt het vermogen om een leidende en sturende rol te nemen in een proces of project.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.846 en maximaal € 4.490 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werkgever

Als projectcoördinator / subsidieadviseur ga je werken bij de afdeling Radboud Innovation Science (RIS), de valorisatieafdeling van de FNWI. Het team RIS bestaat uit 14 medewerkers (projectcoördinatoren en Knowledge Transfer Officers) die bijdragen aan het verkrijgen van onderzoekfinanciering, projectontwikkeling, projectcoördinatie en kennisvalorisatie. Ons team heeft een belangrijke netwerkfunctie en is het eerste aanspreekpunt voor externe partijen die samen willen werken aan onderzoek en innovatie of gebruik willen maken van onze unieke onderzoeksfaciliteiten.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Natuurwetenschappen
  • €2846—€4490 per maand
  • Universitair
  • 1191179

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you