Praktijkondersteuner GGZ - Psycholoog

Praktijkondersteuner GGZ - Psycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
3 jun 3 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van:
 • Patiënten met psychische problemen helpen
 • Werken met geavanceerde methoden als eHealth
 • Samenwerken met huisartsen, psychologen, assistentes en onderzoekers in een enthousiast professioneel team
Dan is de functie van POH GGZ bij de Huisartsenpraktijk UvA van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

Als POH-GGZ houd jij je voornamelijk bezig met: het voeren van oriënterende gesprekken en uitvoeren van kortdurende psychotherapeutische behandelingen op basis van CGT, het begeleiden van patiënten met eHealth van Therapieland, het verzorgen van doorverwijzing naar de Basis- en Specialistische GGZ , het verzorgen van groepsbehandelingen en waar mogelijk een bijdrage leveren aan algemene ontwikkelingen binnen het team en de afdeling. Bij de behandelingen vormen de zogenaamde standaarden van het Nederlands Huisartsgenootschap de basis.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met: een afgeronde opleiding klinische- of ontwikkelingspsychologie; ervaring met kortdurende behandeling; ervaring met de doelgroep en kennis van de leefwereld van studenten; goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en affiniteit met eHealth. Extra registraties of opleiding, bijv. CGT of ACT zijn een pré.

Daarnaast ben je:
 • enthousiast,
 • precies,
 • (pro-)actief,
 • een doorzetter,
 • je bent geen "klokkijker"
 • zelfstandig en communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid voor minimaal 3,5 dagen per week tot fulltime.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.846 tot €4.490 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering en een beroepsonkostenvergoeding. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Studentengezondheidszorg

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

De vacature is bij de Huisartsenpraktijk UvA en de Studentenartsen van de UvA

De Huisartsenpraktijk UvA is een grote huisartspraktijk midden in Amsterdam. De patiëntenpopulatie bestaat voor een groot deel uit studenten. Internationale studenten vormen een speciale doelgroep. Ons team van 4 POH-GGZ psychologen verzorgt, meestal kortdurende, begeleiding en therapie bij patiënten van de praktijk. Hierbij wordt expliciet gebruik gemaakt van eHealth modules van Therapieland. Patiënten worden voor behandeling en soms overbrugging door de huisartsen van de praktijk intern verwezen. Patiënten met DSM-problematiek worden verwezen naar de GGZ. www.huisartsenpraktijkUvA.nl

De huisartspraktijk is gevestigd aan de Oude Turfmarkt 151, in Amsterdam. Er is ook een dependance in het Gezondheidscentrum op de Campus van het Roeterseiland Complex in Amsterdam

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

 • Paramedische patiëntenzorg
 • max. 38 uur per week
 • €2846—€4490 per maand
 • Universitair
 • 9261

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you