Docent in de bachelor Psychologie

Docent in de bachelor Psychologie

Geplaatst Deadline Locatie
3 jun 27 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De ‘Tilburg School of Social and Behavioral Sciences’ is op zoek naar docenten die een bijdrage willen leveren aan het onderwijs in de Bachelor Psychologie:

Docent in de Bachelor Psychologie
(0,6 tot 0,9 FTE, 24-36 uur per week)

Functieomschrijving

Functieomschrijving
De hoofdtaken worden aan de hand van uw profiel flexibel toegewezen en omvatten:

  • Het geven van vaardigheidsonderwijs dat bestaat uit Academische vaardigheden (waarin studenten academische literatuur op waarde leren schatten en een afsluitend artikel schrijven) en Beroepsvaardigheden (bestaande uit de onderdelen Ethiek, Gesprekstechnieken en Groepsvaardigheden) binnen de Nederlands- en Engelstalige Bachelor Psychologie.
  • Het begeleiden van eerste-, tweede-, en derdejaars studenten binnen een academische mentor rol, waarin u problemen met studievoortgang signaleert en studenten indien nodig doorverwijst. 

U werkt hierbij nauw samen met (vakinhoudelijke) onderwijscoördinatoren en collega vakdocenten.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Uw profiel
De kandidaat beschikt over een doctoraal/masterdiploma in de psychologie. Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels zijn een vereiste. De kandidaat is in staat om studenten te inspireren en te enthousiasmeren. 
De kandidaat heeft uitstekende organisatorische en didactische kwaliteiten en is een teamplayer, wat zich uit in flexibele inzet en bereidheid om diverse onderwijstaken op zich te nemen. 

Ervaring in het geven van universitair onderwijs en het begeleiden van Bachelor- en Master studenten, is een pré. Kennis van en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en ervaring met hoger onderwijs zijn gewenst. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
U wordt aangesteld bij Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University.
Wij bieden een aanstelling in het UFO profiel docent 4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.846 en maximaal € 4.490 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. 
De functie betreft in eerste instantie een dienstverband van medio augustus 2022 tot 1 augustus 2023. 

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Specificaties

  • Universitair docent
  • 20357

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you