Financieel specialist ‘Uitgaande Geldstroom’ (0,8 - 1,0 fte)

Financieel specialist ‘Uitgaande Geldstroom’ (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 12 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universiteit Utrecht is plek voor een Financieel specialist ‘Uitgaande Geldstroom’. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht zoekt een Financieel Specialist voor het team Uitgaande Geldstroom. Heb jij kennis van financiën en automatisering, ben je nauwkeurig en wil je je graag ontwikkelen in je werk en processen verbeteren? Dan maken we graag kennis met jou.

Als Financieel Specialist werk je bij ons Administratief Service Centrum (ASC). Het ASC zorgt voor het verbeteren en automatiseren van administratieve processen. Hierbij is een goede bedrijfsvoering belangrijk om het onderwijs en onderzoek binnen de Universiteit te ondersteunen. Wij zijn hierbij innovatief, zo is de inzet van robots belangrijk. Daarnaast werken we als administratieve professionals veelal zelfstandig maar ook samen aan oplossingen. Onze werksfeer is prettig, hebben zorg voor elkaar en houden van ons vak. Wil je je ontwikkelen in je werk? Extra verantwoordelijkheid nemen of doorgroeien in je rol? Dat kan!

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Bij de afdeling Uitgaande Geldstroom werken we samen in een team van 13 gemotiveerde collega’s met ieder zijn aandachtsgebied.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor financiële mutaties en voor de  automatisering samen met andere teamleden.
  • Je verzorgt rapportages en analyses. Je bewaakt tussenrekeningen en communiceert daarover met de contactpersoon van de faculteit.
  • Je verzorgt de dagelijkse verwerking van facturen, de afhandeling van e-mails en je staat klanten te woord. 
  • Je doet verbetervoorstellen. Je denkt mee over nieuwe en betere manieren van werken binnen het teamverband.
  • Je neemt deel aan projectgroepen in jouw vakgebied, zoals bijvoorbeeld het project over optimalisatie van BTW.

Wat breng je mee?

  • Je bent een ervaren professional die bijdraagt aan het ‘in control’ zijn van de afdeling.
  • Je hebt een afgeronde administratieve hbo-opleiding, minstens 2 jaar werkervaring en affiniteit met automatisering van processen.
  • Je bent sterk in plannen en voortgang bewaking.
  • Je hebt overtuigingskracht en goede communicatieve eigenschappen.
  • Je hebt kennis van SAP en Excel. Heb je ook kennis van ict-tools (data analytics/data mining), Power BI, VBA, SQL, Java of andere programmeertalen? Dat is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

We starten met een contract voor één jaar (met een proeftijd van twee maanden). Bij goed functioneren is er uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2.710,- en maximaal € 3.619,- bruto per maand (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Er zijn voor de juiste financiele specialist uitstekende doorgroeimogelijkheden!

De Universiteit Utrecht heeft zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden we je een goede balans tussen werk en privé (o.a. veel verlofdagen, flexibele werktijden en hybride werken), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling (via ABP). Meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht. En een indruk over werken bij het Administratief Service Centrum.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuur agenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Financiën, Control & Administratie ondersteunt het college van bestuur en de faculteiten bij het in stand houden van een gezonde financiële basis, gericht op maximale ruimte voor het faciliteren van innovatie in onderwijs en onderzoek.

Specificaties

  • Financiën
  • 32—40 uur per week
  • €2710—€3619 per maand
  • HBO
  • 1191102

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you