Post-doc eHealth

Post-doc eHealth

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 29 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een gemotiveerde post-doc, die zowel taken wil vervullen voor het Programma Digitale Samenleving als voor het onderzoek naar toepassing van Grip in de zorg voor patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten. Belangrijke taken zijn het ontwikkelen van nieuwe onderzoeksprojecten en het schrijven van bijbehorende aanvragen, de organisatie van events, en het doen van onderzoek.

Voor het Programma Digitale Samenleving bouwt de kandidaat mee aan een strategische agenda voor het vakgebied Health & Well-Being in Nederland en internationaal. De kandidaat zal ook samenwerken met onderzoekers van andere programmalijnen om multi- of interdisciplinaire team Science Projecten op te zetten die antwoorden proberen te vinden op maatschappelijke vraagstukken. Voor het onderzoek rondom eHealth bij aanhoudende lichamelijke klachten werkt de kandidaat mee aan de doorontwikkeling van Grip. Dit betreft verder personalisering en uitbreiden met nieuwe mogelijkheden.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde masteropleiding op het gebied van psychologie of een andere relevante (research) masteropleiding en een succesvol (bijna) afgerond promotietraject.
- Je bent enthousiast en gedreven, hebt een grote interesse in en ideeën over innovatieve behandelingen, en affiniteit met de doelgroep patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten.
- Je bent zelfstandig en initiatiefrijk, hebt overzicht en organisatievermogen en beschikt over een goed analytisch redeneervermogen.
- Je bent geïnteresseerd in samenwerking met onderzoekers uit andere disciplines en hebt een open en transparante communicatiestijl.
- Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 3 jaar (32 - 36 uur per week). Het salaris bedraagt maximaal € 4.707,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Universitair Centrum Psychiatrie

De Vereniging van Nederlandse Universiteiten (VSNU) heeft 30 vooraanstaande hoogleraren van alle 14 universiteiten bijeengebracht om prangende vragen aan te pakken die worden opgeroepen door de opkomst van een digitale samenleving. De academici werken samen aan baanbrekend onderzoek in het Programma Digitale Samenleving. Bovendien ondersteunen zij Nederland bij het ontwikkelen van beleid, technologieën en toepassingen die maatschappelijke doelen en publieke waarden dienen. Nederland heeft van oudsher een cultuur van openheid en samenwerking en is een actieve promotor van Open Science. Onderzoekers in Nederland bevinden zich daarom in een ideale positie om een leidende rol op zich te nemen in multidisciplinair onderzoek voor een mensgerichte digitale samenleving.

Over de onderzoeksgroep
Het onderzoek zal plaatsvinden in het UMCG binnen de groep van prof. Judith Rosmalen. In deze groep wordt onderzoek gedaan naar vraagstellingen rondom psychosomatiek en aanhoudende lichamelijke klachten. Eén lijn van onderzoek betreft de eHealth toolbox Grip. De toolbox kan ingezet worden bij de begeleiding van patiënten met aanhoudende lichamelijke klachten. Met behulp van online vragenlijsten en dagboeken wordt een persoonlijk patiënt profiel opgesteld, waarna Grip een gepersonaliseerde behandeling samenstelt die daarop is afgestemd. Grip wordt op de markt aangeboden door Nedap Healthcare. Binnen de afdeling wordt ook onderzoek gedaan naar andere eHealth oplossingen, waaronder PETRA.

Specificaties

  • Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €2986 per maand
  • Universitair
  • 220475

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you