Projectleider innovatieve learning spaces bij de Universiteitsbibliotheek

Projectleider innovatieve learning spaces bij de Universiteitsbibliotheek

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 27 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De beste learning spaces van Nederland aanbieden. Als projectleider innovatieve learning spaces bij de Universiteit Maastricht maak jij dat waar. Je speelt in op veranderingen in de manier van studeren van al onze 22.000 studenten. Daarmee heeft jouw creatieve brein een enorme impact op onze toekomst!

Functieomschrijving

Om onze studenten de beste studie-ervaring te bieden en de kwaliteit hiervan te waarborgen bieden wij 3 soorten werkplekken aan. Deze zijn gericht op concentratie, samenwerking en communicatie. Daar horen diverse services bij ter ondersteuning, zoals wellbeing-ruimtes, ontmoetingsplekken en technische apparatuur. Jij gaat deze visie verder uitwerken. Trends en ontwikkelingen op dit gebied houd jij in de gaten en deze zet je om naar innovatieve concepten. Dat doe je áltijd vanuit het oogpunt van de gebruiker, onze studenten. Ook ga jij je bezighouden met het:

 • adviseren van ons managementteam én het ondersteunen van de teams bij de verdere ontwikkelingen van de learning spaces. Ook geef jij advies op het gebied van hybride studieomgevingen.
 • initiatief om studiegedrag verder te onderzoeken, samen met de onderzoekspartners van UM. Hierbij ben jij het aanspreekpunt en ben je verantwoordelijk voor de verspreiding van de resultaten.
 • zoeken naar interessante samenwerkingsvormen en netwerkpartners binnen én buiten de UM en participeren hierin.
 • opzetten van een community-hub met collega’s over de learning spaces binnen de UM.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Jij kan uitstekend projectmatig werken. Als projectleider innovatieve learning spaces kan jij creatief én abstract denken. Het uitwerken van jouw ideeën doe je áltijd met andere partijen. Gedachtes en theorie omzetten in praktisch uitvoerbare opdrachten én de haalbaarheid en voortgang bewaken kan jij als de beste. Verder heb je:

 • een hbo-diploma.
 • relevante werkervaring waarbij de hospitality-gedachte centraal staat. Bijvoorbeeld als eventmanager, hotelmanager, projectcoördinator of ontwerper.
 • ervaring in user experience-technieken en -methodes én het ontwikkelen van concepten.
 • het lef om buiten de gestelde kaders te denken en je durft te experimenteren met deze ideeën.
 • een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een dienstverband van 1 jaar, waarbij je bij goed functioneren uitzicht hebt op een vaste aanstelling.

Als projectleider innovatieve learning spaces kom je ons 30.4 uur per week versterken. Daarmee kan jij rekenen op:

 • een brutomaandsalaris van maximaal € 5.230 op basis van een 38-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw meegebrachte ervaring.
 • hybride werken inclusief bijbehorende faciliteiten.
 • de mogelijkheid om snel te starten.
 • diverse opties tot het volgen van cursussen en opleidingen.
 • in aanvulling op het maandsalaris zijn een 8% vakantie-uitkering en een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en verlofdagen: 232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling. Ook een pensioenregeling, de mogelijkheid tot thuiswerken (inclusief thuiswerkplek) én een CAO á la carte met interessante mogelijkheden, zoals het voordelig gebruik van sportfaciliteiten, zijn hier onderdeel van.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Afdeling

Universiteitsbibliotheek

Jij bent een belangrijk onderdeel van onze Universiteitsbibliotheek (UB). Wij zijn een essentiële partner op het gebied van onderzoek en onderwijs aan de UM. Onze belangrijkste pijlers zijn het bevorderen van kennisontwikkeling en kennisverspreiding binnen de UM-gemeenschap. Wij blijven áltijd onze dienstverlening en ondersteuning verbeteren. Ook tijdens wereldwijde crises. Zo hebben wij tijdens de COVID-19-pandemie de digitale leeromgeving nóg beter geoptimaliseerd. En daarnaast zijn fysieke studieplekken mogelijk gemaakt voor studenten die niet thuis konden studeren. Denken in mogelijkheden. Dat is de UB. 

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 30.4 uur per week
 • €3821—€5230 per maand
 • HBO
 • AT2022.251

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Grote Looiersstraat 17, 6211 JH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you