Interventiecardioloog

Interventiecardioloog

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 6 jul Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Naast de werkzaamheden op de afdeling Hartcatherisatie doe je poliklinische zorg, begeleid je fellows, arts-assistenten en PA’ers. Je participeert in het dienstenrooster voor interventiecardiologie. Tevens wordt van jou een actieve rol binnen het onderzoek verwacht.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Een geregistreerde interventiecardioloog.
- Aantoonbaar wetenschappelijke belangstelling met in ieder geval een afgerond proefschrift, en daarnaast lopende onderzoeksactiviteiten en betrokkenheid.
- Een aandachtsgebied binnen de interventiecardiologie (THI’s, CTO’s) evenals ervaring met CTA-coronairen strekt tot aanbeveling.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie is de honoreringsregeling voor universitair medisch specialisten van toepassing afhankelijk van de relevante werkervaring. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
- dr. Erik Lipsic, cardioloog en hoofd afdeling Hartcatheterisatie, e-mail: e.lipsic@umcg.nl, telefoonnummer: (050) 361 2355
- prof. dr. Michiel Rienstra, cardioloog en chef de clinique Hartcentrum, e-mail: m.rienstra@umcg.nl, telefoonnummer: (050) 361 4391
- prof. dr. Dirk Jan van Veldhuisen, cardioloog en hoofd afdeling Cardiologie, e-mail: d.j.van.veldhuisen@umcg.nl, telefoonnummer: (050) 361 2355

Afdeling

Hartcentrum

Het Hartcentrum van het UMCG bestaat uit de afdelingen Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie, die intensief samenwerken. Het Hartcentrum biedt het volledige pallet van behandelopties aan. De focus ligt op complexe zorg. Speerpunten voor de komende jaren zijn onder andere percutane klepvervangingen en complexe coronaire interventies. De hartcatheterisatie afdeling bestaat uit 4 kamers waarvan 1 hybride kamer. In 2020-21 werden alle kamers uitgerust met nieuwe röntgenapparatuur.

Op de afdeling Hartcatheterisatie werken 7 interventiecardiologen samen met een team van ongeveer 40 medewerkers. Wegens pensionering van 1 van de interventiecardiologen is er ruimte onstaan voor een fulltime interventiecardioloog.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 220478

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you