Subsidie adviseur

Subsidie adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 10 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je bijdragen aan toponderzoek met een grote maatschappelijke impact? Heb je expertise op het gebied van onderzoeksprojectvoorstellen? De TU Delft zoekt een subsidie adviseur om samen met onderzoekers, bedrijven en startende ondernemers aan baanbrekende projecten te werken met een impact op maatschappelijke opgave, economie en wetenschap.

Functieomschrijving

We vinden het belangrijk om het samenbrengen van consortia en het aanvragen van subsidievoorstellen van kennisintensieve en technologie gedreven oplossingen op baanbrekende thema’s succesvol te laten verlopen. En laat dat nou net jouw specialiteit zijn.

Dit ga je doen

Als subsidie adviseur werk je nauw samen met wetenschappers en hun (mogelijke) business, academische - en start up partners om projecten te ontwikkelen en er financiering uit nationale bronnen voor binnen te halen. Dit doe je door ondersteuning te bieden in het hele proces van project idee tot volledig voorstel.

Je initieert en faciliteert de interactie tussen onderzoekers en R&D medewerkers van ondernemingen om innovatie en/of onderzoek projecten te formuleren. Je signaleert nationale financieringsmogelijkheden die interessant kunnen zijn voor de grote onderzoeksthema’s binnen TU Delft en formuleert in samenwerking met wetenschappers een fundingstrategie. Met je advies en scherpe reviews lever je een relevante bijdrage aan de realisatie van grote onderzoeks- en innovatieprojecten van een internationale topuniversiteit.

Hier ga je werken

De TU Delft behoort tot de 20 beste universiteiten in Europa én tot de top 20 technische universiteiten wereldwijd en neemt internationaal een leidende positie in onderzoek en innovatie op uiteenlopende gebieden, veelal in samenwerking met partners binnen de academische wereld, de samenleving en het bedrijfsleven. We groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als om studentenaantallen. Je gaat werken bij de directie Strategic Development en wordt van daaruit ingezet bij het Innovation & Impact Centre: de directie verantwoordelijk voor beleid en ondersteuning op de derde kerntaak van de universiteit (naast onderzoek en onderwijs): valorisatie.

Het Innovation & Impact Centre ondersteunt bij het opzetten van samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen om gezamenlijk aan maatschappelijke vraagstukken te werken en kennis door te geven aan de maatschappij. Het I&IC omvat de werkterreinen Public Affairs, Onderzoeksfinanciering, Corporate Innovation, Campus & Ecosysteem-ontwikkeling en werkt voor het College van Bestuur, de decanen en wetenschappers van de TU Delft.

Je maakt deel uit van het team Research Funding NL werkend aan calls van NWO en RVO. Je werkt samen met tientallen collega’s met uiteenlopende achtergronden binnen het Innovation & Impact Centre, de faculteiten en instituten. Het Nederlandse stelsel van onderzoekfinanciering is in beweging. Jij zal eigen expertise ontwikkelen en gebruiken om succesvolle TU Delft deelname in nieuwe nationale programma’s zeker te stellen.     

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit ben jij

Je denkt in kansen en je bent resultaatgericht. Je kunt je de essentie van onderzoeks- en projectideeën snel eigen maken. Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk op diverse niveaus met topwetenschappers, management binnen bedrijven en subsidieorganisaties. Je weet zelfstandig en in teamverband de juiste resultaten te behalen en maakt door je proactieve houding het verschil. Je weet prioriteiten te stellen en kunt goed omgaan met de tijdsdruk die de subsidietrajecten soms met zich meebrengen;

Verder beschik je over:

  • WO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring als ondersteuner voor onderzoeksprojecten;
  • Affiniteit met de academische wereld;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden (zowel Nederlands als Engels).

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.629,- en een maximum van €5.943,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. 

Challenge. Change. Impact!  

Afdeling

Universiteitsdienst - Strategic Development

De directie Strategic Development levert het College van Bestuur van de TU Delft advies en praktische ondersteuning op o.a. de volgende gebieden: actuele (landelijke) beleidsissues op het gebied van hoger onderwijs, strategische planvorming van de universiteit, onderzoekprofilering, (inter)nationale samenwerking, onderzoekfinanciering en business intelligence. Medewerkers hebben kennis van en ervaring met het werken in een grote, complexe organisatie, sterk conceptueel vermogen, aanpassingsvermogen en organisatie-sensitiviteit, zijn resultaat- en productgericht, en hebben een goed ontwikkeld vermogen om in een complex netwerk te opereren in de directe nabijheid van het bestuur van de instelling.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €4629—€5943 per maand
  • Universitair
  • TUD02386

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you