Adviseur opleiden en ontwikkelen

Adviseur opleiden en ontwikkelen

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 5 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als adviseur draag je samen met je team bij aan het opleiden en het leven lang leren van zorgprofessionals die nu en in de toekomst een cruciale rol vervullen in de gezondheidszorg voor ons allemaal. We zijn op zoek naar een collega die over de volle breedte daaraan wil bijdragen.

Je zet je vooral in op strategische vraagstukken. Je doet dit in een dynamische werkomgeving waarin jij als adviseur een actieve rol hebt in (project) teams van zorgprofessionals, adviseurs en organisatoren. Je beschikt over een heldere visie op de gewenste vernieuwingen en innovatie van leren & ontwikkelen. Je inventariseert en analyseert leer- en ontwikkelvraagstukken, ontwerpt en ontwikkelt samen met inhoudsdeskundigen en functioneert als programmamanager, adviseur en sparringpartner van opdrachtgevers. Je maakt verbinding met alle niveaus en zet de kennis en vaardigheden in van zowel jezelf alsje team om van toegevoegde waarde te zijn voor opdrachtgevers .

Je beschikt over een integrale kijk op opleidingstrajecten, verandertrajecten en onderzoek. Verder zoek je actief de samenwerking op en durft keuzes te maken die aansluiten op de kernopdracht van de Radboudumc Health Academy. Je volgt ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten op het gebied van leer- en veranderprocessen. Je evalueert de effecten van leerinterventies en vertaalt deze naar concrete verbetervoorstellen. Innovatie op basis van de nieuwste onderwijskundige en veranderkundige inzichten is hierin belangrijk.

Het is een afwisselende functie, waarin je nauw samenwerkt met de opleiders, zorgprofessionals, leidinggevenden, onze opleidingsdirecteuren, collega's uit je team en van andere disciplines binnen de Radboudumc Health Academy. Bovendien neem je deel aan Radboudumc brede projecten waarin jouw specifieke expertise wordt gevraagd. Met veel betrokkenen werk je zo continu aan het optimaliseren van de kwaliteit van de opleidingen, onderwijs en leren op afdelingen.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Initiëren en coördineren van beleidsontwikkeling en de uitvoering daarvan.
  • Tijdig realiseren van kwalitatief voldoende producten en diensten aan de verschillende opleidingen/werkterreinen.
  • Ontwikkelen van veranderstrategieën en begeleiden van veranderingsprocessen binnen het team, de unit en de Radboudumc Health Academy.
  • Samen met collega's realiseren van innovatie en vernieuwing binnen het eigen taakgebied.
  • Coördineren van de PDCA-cycli binnen je opdrachten.
  • Implementeren en uitdragen van de Radboudumc visie op leren en opleiden.
  • Actief deelnemen in relevante netwerken en overlegverbanden van de Radboudumc Health Academy en/of Radboudumc.
  • Inhoudelijk leiden van organisatie-brede projecten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je beweegt je gemakkelijk in een ziekenhuisomgeving waarin je onder andere met veel verschillende zorgprofessionals en (afdelings) management contact hebt. Dat lukt je omdat je op alle niveaus een prettige gesprekspartner bent. Je gaat flexibel om met wisselende situaties en waar nodig sta je stevig in je schoenen. Daarin ben je een overtuigende en deskundig adviseur die zich met veel energie verdiept in leer- en ontwikkelvraagstukken.

Je hebt een master onderwijskunde of een vergelijkbare masteropleiding. Je weet deze expertise op de juiste wijze in te zetten, aansluitend bij wat afdelingen en teams nodig hebben. Jouw persoonlijkheid is stevig en inspirerend en je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen en innovaties in het leren en ontwikkelen van professionals. Je wilt ook jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast kun je niet alleen uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Je weet mensen te binden en te verbinden. Ook heb je een open en toegankelijke manier van communiceren die gericht is op kennisdeling, waarmee draagvlak en verbondenheid gerealiseerd worden, zowel binnen het eigen team als binnen de organisatie. Je hebt goede netwerkvaardigheden en bent omgevingsbewust. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en kunt goed organiseren. Je bent creatief in je oplossingen, kunt in kansen denken en gaat altijd voor het beste resultaat. Zo ben jij! Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Team Begeleiding & Advies. Je werkt als adviseur leren & ontwikkelen binnen de unit Leren & ontwikkelen van de Radboudumc Health Academy. De unit bestaat uit drie teams: Professionalisering, Ontwerp & ontwikkeling en Begeleiding & advies.

Jij maakt deel uit van ons team Begeleiding & advies met in totaal zeventien adviseurs en onderzoekers, maar je werkt ook veel met de andere teams samen. Je collega adviseurs van de Radboudumc Health Academy hebben een passie voor leren en ontwikkelen. We ontwikkelen onderwijs, opleidingen, leertrajecten en trainingen, bieden (team)coaching en intervisie en geven advies en ondersteuning bij opleidings- en verandertrajecten voor beroepen die er toe doen en bij strategische opleidingsvraagstukken in de Radboudumc organisatie. De werkzaamheden van het team richten zich op het begeleiden en adviseren van zorgprofessionals op individueel, groeps- en afdelingsniveau. De adviseurs in het team adviseren ook collega's binnen de unit bij hun werkzaamheden. De aandachtsgebieden van het team zijn onder andere interprofessioneel leren, leren op de werkplek en docentprofessionalisering binnen het domein van de medische, verpleegkundige en paramedische (vervolg)opleidingen en in de zorgpraktijk de centra en afdelingen in het Radboudumc en daarbuiten. Deze werkzaamheden vinden in nauwe samenwerking met de zorgprofessionals (inhoudsdeskundigen) plaats.

We zijn een leuk team met enorm veel expertise op ons interessante vakgebied. We delen deze kennis ook actief onderling en we hebben veel aandacht voor ieders persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Bij ons blijf je zelf ook leren!

Radboudumc Health Academy: hét centrum voor onderwijs, opleiden en ontwikkelen voor de leven lang lerende health professional. De Radboudumc Health Academy (RHA) heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de RHA komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €4000—€5483 per maand
  • HBO
  • 162783-P981321-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you