Coördinator Graduate School for the Humanities

Coördinator Graduate School for the Humanities

Geplaatst Deadline Locatie
8 jun 3 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan hoogwaardig onderzoek door promovendi te begeleiden in hun promotietraject, zodat zij het beste uit zichzelf en hun onderzoek kunnen halen? Ben jij communicatief zeer vaardig, doortastend, organisatiesensitief en haal jij er voldoening uit een coachende rol te vervullen? Ben je daarnaast een organisatietalent met een hands-on en positieve mentaliteit en ben je gepromoveerd? Dan horen we graag van je!

Als coördinator bij de Graduate School for the Humanities (GSH) ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de promotietrajecten van de onderzoeksinstituten Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH) van de Faculteit der Letteren. Je bent de spin in het web in dit begeleidingstraject en ziet erop toe dat jijzelf en de betrokkenen de juiste informatie voor handen hebben. Zo adviseer je de onderzoekersdirecteuren over de kwaliteit en de voortgang van (individuele) promotietrajecten, onderhoud je goede contact met de andere GS-coördinatoren aan de Radboud Universiteit en daarbuiten en ondersteun je de promotoren in hun taak als promovendibegeleiders.

Daarnaast draag je zorg voor het op juiste wijze administreren van voortgang of het toezien daarop en het verder ontwikkelen van de kwaliteitszorg voor promotietrajecten. In dit licht houd je relevante ontwikkelingen in de gaten, waaronder nieuwe regels, procedures en mogelijkheden, en voer je daarover interfacultair en interuniversitair overleg.

Je voert voortgangsgesprekken met promovendi en bent een vraagbaak voor deze doelgroep van de faculteit. Door jouw sociale en coachende vaardigheden kom je snel tot de kern van de zaak en voel je moeiteloos aan wanneer je iemand moet afremmen of aansporen en wanneer je contact moet opnemen met de begeleiders. Ook neem je proactief contact op met nieuwe promovendi (werkgevers- en buitenpromovendi) en geeft hen belangrijke informatie over hun promotietraject. Denk hierbij aan uitleg over het beoordelingstraject, bepaalde verwachtingen en het werken met het promovendivolgsysteem 'Hora Finita'.

Je werkt nauw samen met de GSH-coördinator van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen (FFTR). Samen onderhouden jullie de GSH-website, stellen een maandelijkse nieuwsbrief samen, organiseren GSH-bestuursvergaderingen en ontwikkelen en organiseren proactief aansprekende opleidingsactiviteiten voor promovendi.

Tot slot heb je een ondersteunende rol bij de selectiecommissies voor benoemingen van nieuwe promovendi, onderhoud je contacten met landelijke partners en speel je een rol in de voorbereiding van onderzoekvisitaties, een onderdeel van de promovendi-opleiding.

Als GSH-coördinator ben je onderdeel van Bureau Onderzoek & Onderwijsbeleid binnen de Faculteit der Letteren. Het team bestaat uit negen medewerkers, ieder met een eigen aandachtsgebied. Iedereen werkt zelfsturend en er heerst een open en informele sfeer binnen de afdeling. Je rapporteert aan het hoofd Bureau Onderzoek en Onderwijsbeleid.  

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent gepromoveerd, bij voorkeur in de geesteswetenschappen.
  • Je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen en doortastendheid.
  • Je bent organisatiesensitief en beschikt over een natuurlijke overtuigingskracht en goede sociale omgangsnormen.
  • Je hebt organisatietalent en werkt proactief met een hands-on werkwijze.
  • Je werkt accuraat en zorgvuldig en hebt een positieve sociaalvaardige houding.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (niveau C1 of hoger), zijn vereisten. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor een periode van één jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband daarna omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor een periode van één jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband daarna omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werkgever

De Faculteit der Letteren zet zich in voor het produceren van wetenschappelijke en maatschappelijke kennis die er toe doet. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers verzorgen we onderwijs en doen we onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, en taalkunde en communicatie, met behulp van innovatieve methodologieën en werken we nauw samen binnen de verschillende disciplines. Ons onderzoek is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Centre for Language Studies (CLS) en het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Met ongeveer 2.500 studenten, verdeeld over drie departementen – het departement Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Oudheid, het departement Moderne Talen en Culturen en het departement Taal en Communicatie – willen we bijdragen aan een duurzamere en inclusievere wereld. Daarom verwelkomen we in het bijzonder sollicitaties van kandidaten met verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden die onze opleidingen en onderzoeksprofielen kunnen versterken.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • Gepromoveerd
  • 1191567

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you