Projectleider Centrale Diversity Officer Team

Projectleider Centrale Diversity Officer Team

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 26 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van:
  • Werken aan projecten die diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid bevorderen binnen de UvA?
  • Projectplannen van A tot Z opstellen en deze ook uitvoeren?
  • Te werken in een internationale onderzoeks- en onderwijsomgeving?
Dan is de functie van Projectleider bij het Centrale Diversity Officer Team van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

Als projectleider draag je primair zorg voor de uitvoering en initiatie van een project dat in lijn staat met de missie en visie van het CDO-team. Dit houdt in, het uitvoeren en onderhouden van een project dat diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid binnen de UvA bevordert. Voor deze functie van projectleider betreft dat het Get Ready zomerprogramma voor nieuwe studenten die de eersten zijn in hun familie die aan een (Nederlandse) hogeschool of universiteit gaan studeren, ook wel eerste generatie studenten.

Hiervoor houd jij je onder andere bezig met het opstellen van gedetailleerde projectplannen inclusief planning en begroting; het beheren en bewaken van het budgetplan; en het bijhouden van de administratie. Daarbij werk je samen met collega's en studenten van verschillende faculteiten. Het evalueren en terug rapporteren aan de CDO en je collega's en het verzorgen van de eindrapportages van de projecten hoort hier ook bij.

Jij weet hoe je moet samenwerken met medewerkers uit verschillende disciplines die soms uiteenlopende belangen hebben. Je houdt je bezig met het aansturen en begeleiden van studentmentoren binnen het project. Bij de praktische ondersteuning van de bijeenkomsten en evenementen weet je ook hierbij de juiste personen te vinden en te verbinden.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je beschikt over wo- werk- en denkniveau met minimaal een hbo-diploma. Minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider in een soortgelijke functie. Ervaring met gecompliceerde projecten en je beweegt je soepel in het spanningsveld tussen de wensen en behoeften van verschillende teamleden en partners. Daarnaast kun je uitstekend plannen, organiseren en grip houden op onderdelen van je project. Verder beschik je over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden in met name het Nederlands maar kunt je ook goed redden in het Engels .

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode van een halfjaar met een proeftijd van één maand. Het dienstverband is voor 19 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.979 tot €4.093 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Bestuur en Bestuursstaf UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Central Diversity Officer dr. Machiel Keestra wordt ondersteund door het CDO-team (Centrale Diversity Officer- team). Het gedreven team van 5 personen werkt nauw samen om de doelstellingen te behalen.

Samen met Facultaire Diversity Officers geven zij als spin in het web het diversiteitsbeleid van de UvA vorm en maken zij zich hard voor gelijkwaardigheid, inclusie en diversiteit binnen de universiteit.

Je werkplek

Ons team werkt normaliter vanuit het Maagdenhuis in hartje Amsterdam waar je makkelijk op de fiets of met het OV komt.

Voor informatie over werken bij de Universiteit van Amsterdam en het CDO-team verwijzen wij naar onze website: www.uvadiversity.blog en www.uva.nl/diversiteit

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2979—€4093 per maand
  • Universitair
  • 9299

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you