Ondersteuner Ervaringsonderwijsprogramma

Ondersteuner Ervaringsonderwijsprogramma

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 24 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van:
 • Een gevarieerde baan in een academische omgeving waarbij je een belangrijke schakel bent tussen de ontwikkeling en uitvoering van ervaringsonderwijs voor rechtenstudenten?
 • Het onderhouden en verbeteren van administratieve processen voor onderwijsdoeleinden?
 • Het assisteren bij en meedenken over de organisatie van events voor zowel interne als externe doelgroepen in het kader van het ervaringsonderwijsprogramma?
Dan is de functie van Ondersteuner Ervaringsonderwijsprogramma bij de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

De Amsterdam Law Practice (ALP) is een uniek ervaringsonderwijsprogramma voor alle masterstudenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. Het onderwijsprogramma vormt een eigentijdse manier van leren, waarbij reflectie op eigen ervaringen en het ontwikkelen van een professionele identiteit centraal staan. Als administratief ondersteuner ondersteun je bij de uitvoering en verdere ontwikkeling van dit onderwijsprogramma en de Amsterdam Law Clinics (ALC). Hierbij werk je samen met de directors van ALP en ALC, de coördinator ALP, en ook met coördinatoren van de thematische Clinics, docenten, ondersteunend personeel, studenten, en externen (cliënten en partners). De taken zullen enigszins evolueren met de voortgang van het ALP-programma, maar bestaan op hoofdlijnen uit het: ondersteunen van de directeuren en de coördinator bij het implementeren en door ontwikkelen van bovengenoemde trajecten; assisteren bij de praktische voorbereiding, organisatie en uitvoering van het onderwijsprogramma en daarvoor benodigde studentzaken (waaronder werving/selectie en communicatie) en bij events, zoals seminars n.a.v. onderzoek verricht in de ALC's; ondersteunen bij het opzetten en de uitvoering van evaluatieactiviteiten van het programma (in- en extern); voorbereiden en verzorgen van verslaglegging en terugkoppeling van overleggen; en verzorgen van interne en externe communicatie naar alle bij de trajecten betrokken partijen. De functionele aansturing ligt bij de coördinator ALP en de directeur ALC.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

We zoeken een administratieve duizendpoot die met enthousiasme wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het ervaringsonderwijsprogramma. Daarbij zijn we op zoek naar iemand die bij voorkeur, maar niet noodzakelijk, een juridische achtergrond, communicatie achtergrond of administratieve achtergrond (academisch of hbo) heeft en affiniteit met het werken met studenten en academisch onderwijs. Je bent een organisatorisch talent, planmatig en proactief. Ook ben je iemand die het werk ziet liggen, die goed in teamverband kan werken maar ook in staat is om tot zelfstandige werkuitvoering binnen gestelde kaders te komen.

Daarnaast heb je:
 • sterke communicatieve vaardigheden;
 • ervaring met het schrijven van documenten, teksten voor websites en sociale media;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Kennis van Canvas, samenwerkingstools, website-beheer, CRM-systemen is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een tijdelijk dienstverband voor de periode een jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang van 1 juli 2022. Het dienstverband is voor 32 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.710 tot €3.619 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Betrokken, verantwoordelijk en met een open blik. Zo kijken we bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid naar de rol van het recht in een (internationale) samenleving die voortdurend verandert. Met ruim 5.000 studenten en 550 medewerkers zijn we een van de grotere juridische faculteiten in Nederland. We leiden juristen op die het recht effectief weten in te zetten met als doel daadwerkelijk bij te dragen aan oplossingen voor de samenleving. Met vernieuwend en grensverleggend onderzoek spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen. Zo houden we altijd de verbinding met de samenleving

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Recht
 • max. 32 uur per week
 • €2710—€3619 per maand
 • HBO
 • 8946

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you