Leveranciersmanager (0,8-1,0 fte)

Leveranciersmanager (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 17 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij ervaring met contract- en leveranciersmanagement? Werk je graag samen met verschillende partijen en ben je een goede, stevige gesprekspartner?

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met contract- en leveranciersmanagement? Werk je graag samen met verschillende partijen en ben je een goede, stevige gesprekspartner? Wij zijn op zoek naar een leveranciersmanager, die gaat voor prettig samenwerken.

Het IT-landschap van Universiteit Utrecht is steeds meer een mix van on site- en clouddiensten. We beloven docenten, onderzoekers en studenten dat onze IT betrouwbaar en veilig is. Dat moet ook terug te vinden zijn in onze afspraken met externe IT-leveranciers. Jij beheert onze IT-contracten en zorgt ervoor dat leveranciers hun afspraken nakomen.

Wat ga je doen?

• Je beheert en managet onze IT-contracten. Je stelt Service Level Agreements (SLA) op en Dossiers Afspraken en Procedures (DAP). Ook zorg je voor de templates.
• Je monitort de kwaliteit van de dienstverlening van onze leveranciers. Je voert overleg met leveranciers op tactisch en (soms) operationeel niveau. Je controleert en beoordeelt contractafspraken. Je adviseert over de formulering van eisen en wensen in inkooptrajecten. En je beoordeelt offertes.
• Je weet de prestatiecijfers van leveranciers goed te duiden. Op basis daarvan geef je advies en onderneem je actie. Als leveranciers onverhoopt in gebreke blijven, dan ga jij het gesprek aan.
• Je zorgt voor een Service Improvement Plan (SIP) als een leverancier niet volgens afspraak presteert. Je ziet erop toe dat verbeterpunten tijdig worden uitgevoerd.
Je werkt samen in het team Leveranciersmanagement. Naast jou bestaat het team uit een IT-contractmanager, een andere leveranciersmanager, een Software Asset Manager, twee IT-inkopers en een IT-inhuuradministrateur. De sfeer binnen het team is open en prettig.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
• Je hebt ten minste hbo-werk en-denkniveau.
• Je hebt affiniteit met het aansturen van leveranciers op operationeel en tactisch niveau. en met contract- en
leveranciersmanagement.
• Je kan goed samenwerken met verschillende interne en externe partijen. Je hebt oog voor de relatie.
• Je bent een goede, stevige gesprekspartner en hebt ervaring met onderhandelen.
• Je hebt kennis van ITIL, kennis van (Europese) aanbestedingsprocessen en kennis van de ontwikkelingen in marktwerking, dan wel bent bereid die kennis op te doen.
• Je signaleert en onderzoekt wensen en behoeften van diensteigenaren en handelt hiernaar.
• Je gaat planmatig en grondig te werk.
• Je bent een teamplayer. Je werkt graag samen aan de beste IT-dienstverlening.
• Je wil je graag ontwikkelen in je werk en bent leergierig. Je hebt oog voor verbetering.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,8-1,0 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.846,- en maximaal € 4.490,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie ITS  is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. ITS is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Natuurlijk kun je flexibel werken. Information and Technology Services bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Specificaties

  • IT
  • 32—40 uur per week
  • €2846—€4490 per maand
  • HBO
  • 1191601

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you