Projectmanager vastgoed (1,0 fte)

Projectmanager vastgoed (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 1 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De projectmanager vastgoed wordt vooral ingezet op diverse complexe vastgoedprojecten. Denk hierbij aan grote en complexe) verbouwingsprojecten, renovatieprojecten, nieuwbouwprojecten en aanbestedingsprojecten. De projectmanager draagt zelfstandig zorg voor de uitvoering van deze projecten in samenwerking met stakeholders: vanaf initiatie fase t/m overdracht aan beheerorganisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitwerken van de projectopdracht in een operationeel projectplan;
 • Realiseren van de uitvoering van het projectplan, inclusief coördinatie van verschillende; partijen, alsmede zorgdragen voor periodieke rapportages;
 • Zorgdragen voor de praktische projectcoördinatie en verrichten van uitvoerende werkzaamheden;
 • Bewaken van de voortgang/inspecteren van overeengekomen kwaliteit en bijsturen met corrigerende maatregelen in geval van afwijkingen;
 • Aansturen van interne projectmedewerkers en/of derden uitgaande van het projectplan;
 • Zorgdragen voor een adequate financiële en projectadministratie;
 • Evalueren en afsluiten van het project.

De projectmanager rapporteert hiërarchisch aan het afdelingshoofd Projectmanagement.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Als projectmanager vastgoed ben je een kei in plannen, organiseren, creëren van draagvlak, sturen op gemaakte afspraken en uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast wordt het volgende gevraagd:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, met een relevante opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied vastgoed management;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider/manager binnen het vakgebied vastgoed;
 • Je hebt ambitie om jezelf en je werkzaamheden te ontwikkelen en steeds de uitdagingen te zoeken;
 • Je bent mensgericht en kan zowel op tactisch en strategisch niveau helder communiceren en mensen meekrijgen;
 • Ervaring met complexe organisaties zoals een universiteit of een andere (semi-) overheidsinstelling;
 • Ervaring op het gebied van huisvestingen projecten;
 • Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Powerpoint en MS-projects);
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift (aantoonbaar B2-niveau conform CEFR);

Competenties

 • Kerncompetenties RE&F: Klantgericht, Samenwerken, Verantwoordelijkheid nemen;
 • Sturen op resultaat: Richting en sturing geven aan medewerkers binnen het project om doelstellingen en resultaten te realiseren;
 • Overtuigingskracht: Er in slagen anderen te winnen voor ideeën en plannen;
 • Kostenbewust handelen: Zich bewust zijn van de financiële gevolgen van het eigen handelen en van de waarde van middelen;
 • Plannen en organiseren: Overzien van werkzaamheden; doelen en prioriteiten stellen. Activiteiten, tijd en middelen plannen.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband (1,0 FTE) wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vaste aanstelling.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.974,- en € 5.439,- bruto per maand (schaal 11), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

Real Estate & Facilities (RE&F)

Real Estate & Facilities (RE&F) levert in nauwe samenwerking met Erasmus Digitalisation & Information Services (EDIS) Information Technology (IT) onderliggende dienstverlening ten behoeve van Professional services de diensten onderwijsruimtes, werkplekken, wonen en campusvoorzieningen.

Het bieden van (fysiek) inspirerende, juist functionerende en doelmatige huisvesting, zodat studenten, medewerkers en bezoekers op de locaties van de EUR optimaal kunnen presteren en zich thuis voelen. De unit Real Estate & Facilities bestaat uit de afdelingen Projects, Beleid en informatie, Dienstmanagement, Assetmanagement, Inkoop en Service Management.

Afdeling Projectmanagement

Voor de afdeling Projectmanagement zijn wij op zoek naar een Projectmanager vastgoed. De afdeling Projectmanagement omvat de projectmanagers en projectleiders voor nieuw- en verbouwprojecten en facilitaire projecten. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle nieuwbouw, renovatie en herinrichtingsprojecten van ons vastgoed, alsmede de facilitaire projecten die betrekking hebben op de dienstverlening van RE&F op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 38—40 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • HBO
 • PRO/REF/09062022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you