Onderwijsadviseur blended learning

Onderwijsadviseur blended learning

Geplaatst Deadline Locatie
10 jun 27 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Onderwijskundige vraagstukken waarin ICT een belangrijke rol speelt? Jij zet er graag je tanden in. Zo breng je de blended learning bij de TU Delft naar een nóg hoger plan.

Functieomschrijving

ICT biedt ons een scala aan mogelijkheden om een optimale leeromgeving te creëren: van de complexiteit van interactieve video's, mobiele technologie en anti- fraude software tot de eenvoud van chattools en online quizzen. We hebben nu meer dan ooit pandemie-bestendige tools nodig die het beste onderwijs kunnen garanderen, ongeacht groepsgrootte of locatie.

Als je de vaardigheden en gedrevenheid hebt om deze taak op je te nemen, dan werk je samen met docenten en kijk je hoe je vakken kunt verbeteren en welke tools daarvoor nodig zijn. Je bent daarnaast in staat om docenten(teams) te begeleiden bij het ontwikkelen van vakken en programma’s. Zo help je bij de totstandkoming van blended en online formats en draag je bij aan het verhogen van de onderwijskwaliteit, o.a. door middel van verbeteren van studentinteractie.

Naast het begeleiden van docenten adviseer je onderwijsmanagement over wat blended learning de TU Delft te bieden heeft. Zo geef je lunchlezingen, workshops, ontwikkelt materialen en bent betrokken bij innovatieprojecten. En ook bij het koffiezetapparaat creëer je bewustwording rond de meerwaarde van blended learning. Daarbij manage je de verwachtingen: je bent een promotor, maar kiest wel altijd voor een realistische benadering. De inzet van ICT is namelijk een middel om een doel – beter onderwijs – te bereiken en nooit een doel op zich.

Als onderwijsadviseur maak je deel uit van het team Teaching and Learning Services, het centrale team van o.a. onderwijsadviseurs binnen de TU Delft. Samen wissel je kennis uit, spar je over verbeteringen en leg je de basis voor bijvoorbeeld nieuwe tools waarmee je docenten kunt ondersteunen. Zo bouw je in een informele sfeer aan een mooie community van mensen met een missie: onze nationale en internationale topuniversiteit nóg innovatiever laten zijn. Bovendien is ons team volop in ontwikkeling en groeien we de komende periode verder. Dit geeft jou ook veel ruimte om mee te denken over hoe we samen ons werk zo goed mogelijk doen met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privébalans.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt wo-niveau en een relevante opleiding, bij voorkeur in onderwijskunde, instructional design of educational technology. Of je hebt vergelijkbaar niveau op basis van werkervaring.
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring met het begeleiden van docenten of inhoudsdeskundigen bij het ontwikkelen van blended onderwijs. Ervaring met projectmatig werken is een pré.
  • Je bent goed bekend met de (on)mogelijkheden van ICT in het onderwijs en hebt innovatieve ideeën over digitaal en online leren, begeleiden en toetsen.
  • Je kunt gemakkelijk het probleem achter de vraag achterhalen en weet de juiste balans te vinden tussen praktische oplossingen en de ideale situatie.
  • Je voelt je op je plek in een grote, complexe organisatie.
  • Je hebt overtuigingskracht, kunt goed omgaan met tegengestelde belangen en weet docenten te inspireren hun onderwijs steeds te verbeteren.
  • Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken en kunt vloeiend overschakelen naar het Engels (de voertaal in jouw team en binnen de meeste projecten).

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.821,- en een maximum van € 5.230,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €3821—€5230 per maand
  • Universitair
  • TUD02118

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you