Frontoffice medewerker (0,5 fte)

Frontoffice medewerker (0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
10 jun 26 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn voor ons team van Studieadviseurs op zoek naar een Frontoffice Medewerker. Sta jij graag dagelijks in contact met studenten om hen verder te helpen bij belangrijke vragen over hun studie, dan is dit de kans voor jou om aan te sluiten bij ons team!

Functieomschrijving

Als medewerker van het team Studieadviseurs heb je een belangrijke en zeer gevarieerde rol. Jij kan als medewerker frontoffice – samen met je collega’s - echt het verschil maken, door net dat extra stapje te zetten voor studenten.

Dagelijks komen er uiteenlopende vragen en opmerkingen binnen bij het team Studieadviseurs. Die vragen komen binnen via mail, telefoon of rechtstreeks via ons online spreekuur (tijdens kantooruren) of aan de balie op kantoor.

Je moet proberen snel en professioneel de vraag achter de vraag te achterhalen. Op basis van de informatie zorg je zelf voor beantwoording van de vraag of zorg je ervoor dat er contact komt met een studieadviseur door middel van een terugbelverzoek of doordat je zorgt voor een individuele afspraak tussen de student en de studieadviseur. In deze rol overleg je continue met je collega’s, de studieadviseurs. In dit werk zorg je er samen met de collega’s voor dat je (internationale) studenten zo snel, volledig en klantvriendelijk mogelijk helpt.

In dit werk maak je onderdeel uit van het team Studieadviseurs van de School of Social and Behavioural Sciences. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan het hoofd van team.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die van aanpakken weet. Je hebt affiniteit met de doelgroep (internationale) studenten. Je bent klantgericht, sociaal, ondernemend en je voelt je comfortabel bij het communiceren in zowel het Nederlands als het Engels.

In jouw communicatie ben je helder, servicegericht en volledig. Je werkt snel en accuraat en bent erop gericht om processen te verbeteren. Het spreekt je aan om in klantcontact nieuwe kanalen en middelen te onderzoeken, toe te passen en te evalueren zodat onze dienstverlening verder wordt geoptimaliseerd. Je bent enthousiasmerend en je helpt collega’s graag met hun werkzaamheden.

Wat we van je vragen:

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • Je hebt relevante werkervaring op gebied van klantcontact, bij voorkeur als frontoffice medewerker;
 • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte en drukke momenten;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig werken;
 • Je bent in staat om je snel veel kennis eigen te maken en vindt het leuk deze kennis up-to-date te houden;
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office programma’s.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De functie bedraagt 0,5 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.376,- en € 3.208,- bruto per maand (schaal 7), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences (ESSB) kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 20 uur per week
 • €2376—€3208 per maand
 • ESSB/SA/100622

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you