Projectmanager Europese subsidieprojecten (0,8-1,0 fte)

Projectmanager Europese subsidieprojecten (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
10 jun 26 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zijn op zoek naar een enthousiaste projectmanager die onze wetenschappers gaat ondersteunen bij het projectmanagement van grote Europese subsidieprojecten.

Functieomschrijving

Binnen onze faculteit Erasmus School of Social en Behavioural Sciences (ESSB) hebben wij diverse Europese onderzoeksprojecten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om grote ERC subsidies. Om deze projecten succesvol uit te voeren zijn wij zijn op zoek naar een projectmanager die ons hierbij kan ondersteunen zodat de projectleiders ontzorgd worden.

Als projectmanager ben je in nauwe samenspraak met de projectleiders verantwoordelijk voor het succesvol inregelen en begeleiden van de subsidieprojecten. Je zorgt ervoor dat alle formele procedures rondom het project worden vastgelegd en geborgd. Denk hierbij aan het formaliseren van de overeenkomst, maar ook aan het naleven van alle milestones binnen het project.

Binnen het project ben je het eerste aanspreekpunt voor de subsidieverstrekkers, de partners en de andere stakeholders. Je communiceert met partners over project gerelateerde onderwerpen. Ook organiseer je bijeenkomsten voor de betrokken onderzoekers, partners en stakeholders. Tijdens deze bijeenkomsten notuleer je en zorg je ervoor dat alle besproken acties opgevolgd worden. Voor al deze werkzaamheden werk je nauw samen met de verantwoordelijke projectleiders waardoor je inzicht krijgt in onderzoek op wereldniveau.  

Een belangrijk aspect in jouw rol is het bewaken van de projectvoortgang en het opstellen van voortgangsrapportages. Dit communiceer je met de relevante partijen. Verder zorg je in samenwerking met de projectcontrollers voor een correcte (financiële) projectadministratie. Wijzigingen in de begroting of budget neutrale verlengingen bespreek je namens de projectleider met de subsidieverstrekker.

In deze functie werk je nauw samen met projectleiders, coördinatoren bedrijfsvoering, beleidsmedewerker onderzoek en project control. Je rapporteert hiërarchisch aan de beleidsadviseur onderzoek. Als team ondersteunen wij je graag in je persoonlijke ontwikkeling.  

Indien er ruimte is bestaat de mogelijkheid om ook ingezet te worden bij andere grote extern gefinancierde onderzoeksprojecten, denk hierbij aan NWO projecten.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een organisatorisch sterke projectmanager die accuraat werkt. Je kunt prioriteiten stellen en je vindt het een uitdaging om strakke deadlines te halen in een complexe omgeving. Verder ben je proactief en neem je graag initiatieven. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met veel verschillende stakeholders te communiceren.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde master;
  • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek;
  • Ervaring als projectmanager, het is een pre wanneer je in het bezit bent van een green belt en ervaring hebt binnen een universiteit;
  • Kennis van regelgeving rondom Europese subsidies (een pre);
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (CEFRC1).

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is zo snel mogelijk. De functie bedraagt 0,8-1 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.821, - en € 5.230, - bruto per maand (schaal 11), conform de CAO-NU. Afhankelijk van kennis en ervaring kan een aanloopschaal gehanteerd worden. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences (ESSB) kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €3821—€5230 per maand
  • ESSB/FACB/10062022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you