ANIOS Cardio-thoracale Chirurgie

ANIOS Cardio-thoracale Chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 26 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de afdeling Cardio-thoracale Chirurgie zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe collega. Voor versterking van ons team, maken we graag kennis met ambitieuze kandidaten.

Als ANIOS cardio-thoracale chirurgie werk je dagelijks samen met veel verschillende afdelingen in de zorgketen. Je maakt zo doorlopend kennis met nieuwe facetten van de mooie vakgebieden Hartchirurgie en Longchirurgie en met aanverwante specialismen. Je werk is daardoor dynamisch, erg afwisselend en biedt de mogelijkheid jezelf breed te ontwikkelen.

Je draait mee in de klinische patiëntenzorg op zowel de operatiekamer als op de verpleegafdeling. Dit onder supervisie en onder intensieve persoonlijke begeleiding, zodat je op jouw manier onze chirurgische afdeling goed leert kennen. Samen met je collega-ANIOS, PA en AIOS verzorg je de diensten.

Op onze academische afdeling investeren we voor de hoogste kwaliteit van zorg continu in medische innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Bijna al onze arts-assistenten zijn samen met de chirurgen betrokken bij onderzoek. Ook jou bieden we tijd en ruimte om in overleg wetenschappelijk onderzoek te doen. Dit maakt werken als ANIOS bij ons extra bijzonder.

Mocht blijken dat we vakinhoudelijk en persoonlijk een klik hebben, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op een eventueel beschikbare opleidingsplaats tot cardio-thoracaal chirurg.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een BIG-geregistreerde en ambitieuze arts met oprechte belangstelling voor het specialisme Cardio-thoracale chirurgie. Je houdt van aanpakken en je schakelt makkelijk tussen de heel diverse aspecten van de thoraxchirurgische keten. Verder ben je communicatief sterk, sociaal vaardig, je werkt graag met andere collega's samen en ook in acute situaties houd je het hoofd koel. Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Kortom, ben jij die kordate teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging. Een deeltijd aanstelling is bespreekbaar.

Startdatum zo spoedig mogelijk. De dagtaak bedraagt gemiddeld 46 uur per week. Een deeltijd aanstelling is bespreekbaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie van het Radboudumc is onderdeel van het Hart- en Vaatcentrum en van het Centrum voor Oncologie van het Radboudumc. Elke dag streven we naar betere zorg, onderzoek en onderwijs, elke dag willen we beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Kortom, wij streven naar significant impact on healthcare: samen met én voor de patiënt.

De afdeling Cardio-thoracale chirurgie biedt hierin topreferente en topklinische zorg voor de regio Oost-Nederland, maar ook daarbuiten. Onze speerpunten betreffen aortachirurgie, longchirurgie, ritmechirurgie en transkatheter aortaklepvervanging (TAVI) met daarnaast het reguliere cardio-thoracaal chirurgisch pallet. Jaarlijks worden zo'n 900 hartoperaties, 350 longchirurgische ingrepen en 80 borstwandreconstructies uitgevoerd.

Ons team van professionele en vakkundige cardio-thoracaal chirurgen, A(N)IOS, physician assistants, klinisch perfusionisten en verpleegkundigen biedt kwalitatief hoogwaardige persoonsgerichte zorg aan een diverse en uitdagende patiëntengroep. Dit met veel aandacht voor onderzoek, innovatie en onderwijs.
Onze afdeling heeft een erkenning voor de opleiding tot cardio-thoracaal chirurg. We behalen uitstekende resultaten in de patiëntenzorg en het is onze ambitie om hierin te blijven verbeteren door aandacht en innovatie, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek.

Voor het leveren van optimale zorg werken we intensief samen met de afdelingen Cardiologie, Longziekten, Heelkunde/Vaatchirurgie, Anesthesiologie, Intensive Care en de Operatiekamers. Onze huisvesting is state-of-the-art, met hightech operatiekamerfaciliteiten en een moderne, thematisch ingerichte verpleegafdeling. De werksfeer bij ons is prettig en informeel, waarbij de kwaliteit van zorg leidend is.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 46 uur per week
  • €3724—€5133 per maand
  • Universitair
  • 163043-P985595-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you