HR-adviseur Radboud Services

HR-adviseur Radboud Services

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 26 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen en empathische HR-professional? Ben je op zoek naar een fijne afwisseling tussen dagelijkse adviestaken én betekenisvolle beleidsthema’s? Zet dan jouw oplossingsgerichte houding in als HR-adviseur in de uitdagende academische context van de Radboud Universiteit.

Als HR-adviseur ben je een volwaardige gesprekspartner in alle lagen van de organisatie. Je voert gesprekken met medewerkers en teams en inspireert, ondersteunt en activeert leidinggevenden op alle niveaus. Door jouw brede HR-kennis, kunnen medewerkers en leidinggevenden bij jou terecht als vraagbaak, sparringpartner, coach en rechterhand. Je bent in staat om te schakelen tussen de diverse onderdelen en niveaus van de organisatie. Daarbij weet jij jouw organisatiebewustzijn te gebruiken en heb jij goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen.

In deze afwisselende en dynamische functie houdt jij je dagelijks bezig met onderwerpen, als scholing en ontwikkeling, werving & selectie,  (complexe) vraagstukken rondom arbeidsjuridische kwesties, ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden en organisatieontwikkeling.

Samen met je collega HR-adviseurs en de HR-medewerkers geef je een invulling aan en adviseer je over HR-thema's zoals talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, het werving- en selectiebeleid in de verander(en)de arbeidsmarkt, hybride werken, leiderschapsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Verder ben jij in staat om managementinformatie, trends en cijfers uit onze dashboards te analyseren en te vertalen naar heldere rapportages voor het management. Als HR-adviseur heb jij ook een signalerende rol en geef je input aan de divisie Human Resources (HR) om HR-instrumenten en -beleid van de Radboud Universiteit verder te ontwikkelen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt wo werk- en denkniveau, met een relevante afgeronde opleiding in de richting van bijvoorbeeld HR of bedrijfskunde.
  • Je hebt tenminste 7 jaar ervaring als allround HR adviseur en de wens je graag verder te ontwikkelen in het vakgebied en dit op slagvaardige wijze te vertalen naar concrete acties.
  • Je bent adviesvaardig, sociaal vaardig, analytisch sterk en creatief in je benaderingen en aanpakken.
  • Je denkt tactisch en strategisch met ons mee en hebt een moderne kijk op HR-beleid.
  • Je maakt gemakkelijk verbinding met collega's en je hebt humor.
  • Je hebt van nature een praktische en oplossingsgerichte instelling en je hebt het geduld en de vasthoudendheid die een grote organisatie vereist.
  • Je kent jezelf goed, kunt goed reflecteren, bent leergierig en hebt een gezonde dosis humor.
  • Enige ervaring met projectmatig werken is een pre.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.821 en maximaal € 5.230 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11). Aanloopschaal 10 kan tot de mogelijkheden behoren.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werkgever

Het team HR, waar jij komt te werken, is onderdeel van het Bedrijfsbureau van Radboud Services.  Je adviseert en ondersteunt vanuit die positie één of meerdere divisies van Radboud Services en werkt daarbij nauw samen met een HR-medewerker die de personeelsadministratie verzorgt. We adviseren en ondersteunen met betrekking tot HR-beleid. Het team bestaat uit een hoofd, 5 HR-adviseurs en 6 HR-medewerkers. We zoeken veelvuldig verbinding met collega’s van de divisie HR en faculteiten en proberen met gezamenlijke projecten onze dienstverlening te versterken. 

Radboud Services bestaat uit het Bedrijfsbureau en 6 divisies: Marketing & Communications, Campus & Facilities, Information & Library Services, Human Resources, Finance & Control en Academic Affairs. Wij zijn met ruim 1200 medewerkers verantwoordelijk voor alle centrale dienstverlening aan de Radboud Universiteit en leveren daarmee een wezenlijke bijdrage aan de brede maatschappelijke impact die de universiteit op het gebied van onderwijs en onderzoek heeft.

Werken bij Radboud Services betekent werken in een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer binnen een universiteit met een internationale reputatie waar we onderling vertrouwen, autonomie en eigen verantwoordelijkheid stimuleren en waar iedere medewerker telt. Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en binnen de universiteit zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • HRM
  • €3821—€5230 per maand
  • Universitair
  • 1191772

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you