Didactisch trainer

Didactisch trainer

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 3 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een bekwame en enthousiaste docent is de basis voor elke goede academische prestatie. Als didactisch trainer ben je een essentiele steun voor (startende )TU docenten!

Functieomschrijving

Of het nu gaat om kwantummechanica, architectuur of lucht- en ruimtevaarttechniek; de deelnemers aan je trainingen behoren allemaal tot de (internationale) top van hun vakgebied en je begeleidt deze slimme professionals op weg naar hun basiskwalificatie Onderwijs, (BKO/UTQ) die ze nodig hebben om les te kunnen (blijven) geven aan de TU Delft. Tijdens dit traject ben je een inspirator, motivator en coach voor de startende docenten, die je een luisterend oor biedt of op de juiste momenten een duwtje in de goede richting geeft. Net als wij, sta jij voor modern onderwijs. Met creatieve werkvormen en rollenspellen betrek je de hele groep en creëer je een prettige sfeer waarin iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Je hebt een bijzondere interesse in het ontwikkelen van kwalitatief goede, op elkaar afgestemde beoordelingen (toetsing) en wil deze kennis via bv best practices delen met overige universitaire docenten.

Je begeleidt groepen van doorgaans zo'n 12 deelnemers. De trainingen zijn qua opzet gemengd en de onderwerpen verschillen. Het kan gaan om de ontwikkeling van het onderwijs, het onderwijs zelf, of de individuele toetsing en begeleiding van studenten. Vooral op het gebied van testen is jouw inbreng van harte welkom. Je wisselt het geven van trainingen af het geven van één-op-één feedback en het houden van eindgesprekken.

Dit alles doe je binnen het Training team Teaching and Learning Services (TLS), een jong, gepassioneerd en internationaal team van zo'n 45 collega's, die zich allen richten op het ondersteunen van docenten en het helpen van het verbeteren van het onderwijs.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een moderne visie op het onderwijs, bruist van de ideeën en weet deze om te zetten in vernieuwende en creatieve werkwijzen.
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding.
  • Je hebt enige ervaring in het geven van didactische trainingen aan professionals en voelt je thuis in een universitaire setting.
  • Je hebt affiniteit met toetspraktijken, met kennis van het maken van goede examenvragen, projectmatig leren en nakijkrubrieken.
  • Je hebt ervaring met kwantitatieve (statistische) en kwalitatieve beoordelingsanalyses. Je bent in staat om analyses uit te voeren en zowel de waarde als de methodes hiervan uit te leggen aan andere docenten.
  • "You practice what you preach", wat inhoudt dat je deelnemers activeert en enthousiasmeert met je workshops en open staat voor feedback.
  • Je werkt graag in een internationale omgeving en schakelt vlot over op het Engels (de voertaal in het team en tijdens je opleiding)

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
  • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.821,- en een maximum van € 5.230,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €3821—€5230 per maand
  • HBO+
  • TUD02143

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you