Dierverzorger- en Kweker voor o.a. Nachtvlinders

Dierverzorger- en Kweker voor o.a. Nachtvlinders

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 30 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Introductie
Vind je het leuk om kleine dieren, zoals insecten en mijten te verzorgen en te kweken, en wil je graag betrokken zijn bij het helpen opzetten en uitvoeren van experimenteel onderzoek met deze dieren? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. In de afdeling Labs&Infrastructuur (L&I) op het Instituut voor Biodiversiteit en Ecosysteem Dynamica zijn we op zoek naar een dierverzorger voor het kweken en verzorgen van nachtvlinders (motten) en mijten.

Wat ga je doen

Je gaat werken binnen een dynamische laboratorium omgeving gericht op wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Omdat de gekweekte motten en mijten gebruikt worden voor onder andere genetisch onderzoek zijn wij op zoek naar iemand die zeer nauwkeurig en netjes werkt en een goede boekhouding kan bijhouden. De hoofdtaken bestaan uit het opzetten van paringen (waaronder specifieke kruisingen), het maken van artificieel dieet voor de rupsen en het bestellen van de benodigde materialen. Naast deze hoofdtaken zal regelmatig je hulp gevraagd worden bij de uitvoering van onderzoek en studentenprojecten waarin motten en mijten gebruikt worden. Een flexibele werkhouding stellen wij hierin op prijs.

Je werkt in één van de laborantenteams van de afdeling L&I onder leiding van een labmanager, maar je zult ook veel direct contact hebben met de wetenschappelijke staf van met name de afdeling Evolutie en Populatie Biologie (EPB)

Taken en verantwoordelijkheden:
  • verzorging en kweken van nachtvlinders (motten) en mijten;
  • nauwkeurige adminisitratie van de kweken;
  • netjes en schoon werken;
  • bijhouden van benodigde voorraad en plaatsen van bestellingen;
  • helpen bij onderzoeksprojecten van studenten en wetenschappelijke staf;
  • flexibele werkhouding.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met interesse in kleine dieren en in wetenschappelijk onderzoek. Je brengt het volgende mee:
  • MBO diploma in een relevante richting, bijvoorbeeld dierverzorging of (toegepaste) biologie;
  • Ervaring in het verzorgen van (kleine) dieren;
  • Ervaring in het bijhouden van een administratie;
  • Flexibele werkhouding;
  • Bereidheid om nieuwe technieken te leren die in het lab /onderzoek gebruikt worden;
  • Positieve houding ten opzichte van studenten en collega's;
  • Beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij ons eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week voor een periode van 12 maanden. Indien we je functioneren positief beoordelen, volgt daarna een vast contract. De gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk.

Het bruto maandsalaris, gebaseerd op een 38-urige werkweek en afhankelijk van relevante werkervaring, varieert van €2,310 tot €2,778 (schaal 5). Daar komt nog 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering bovenop. Het UFO-profiel plant/dierverzorger 3 en de CAO Universiteiten van Nederland is van toepassing.

Naast het salaris en de gezellige en flexibele werkomgeving op Science Park bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld:
  • 232 vakantie-uren per jaar (gebaseerd op fulltime) en extra vakantiedagen tussen kerst en 1 januari;
  • een breed aanbod van cursussen, die je kosteloos kunt volgen bijvoorbeeld op het gebied van tijdsmanagement of Engels en een online cursusplatform met meer dan 100 verschillende cursussen;
  • 7 weken geboorteverlof (voor partners) met 100% salarisbehoud;
  • gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
  • een pensioen bij ABP, waar de UvA voor tweederde aan bijdraagt;
Nieuwsgierig naar ons uitgebreide pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden? Hier kun je er meer over lezen.

Werkgever

Faculteit der Natuurw., Wiskunde & Informatica

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 30.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi, die studeren en werken in uiteenlopende vakgebieden, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Medewerkers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) worden gedreven door een gedeelde passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Onze acht onderzoeksinstituten beslaan de hele breedte van de bètawetenschappen: van astronomie en natuurkunde, tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en de informatiewetenschappen. Of we nu bezig zijn de oorsprong en bouwblokken van het leven te ontrafelen of aan de basis staan van de technologie voor de toekomst, we vinden elkaar in een onbegrensde nieuwsgierigheid. Met zo'n 1.800 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze kennis en nieuwsgierigheid over te brengen aan de ruim 8.000 studenten in de bachelor- en masteropleidingen die we aanbieden op onze Amsterdam Science Park campus. Zo leiden we de volgende generatie van wetenschappers op en inspireren we hen aan de start van hun eigen ontdekkingstocht.

Het Instituut voor Biodiversiteit en Ecosysteem Dynamica is één van de onderzoeksinstituten van de FNWI. Het onderzoek bij IBED wil ontrafelen hoe ecosystemen in al hun complexiteit functioneren en hoe ze veranderen als gevolg van natuurlijke processen en menselijke activiteiten. IBED kijkt daarvoor naar zowel de niet-levende omgeving (bodem- en waterkwaliteit, klimaat) als naar biologische factoren (ecologie en evolutie van planten, dieren en micro-organismen) en de wisselwerking daartussen. De IBED doet zowel experimenteel als theoretisch onderzoek op een breed gebied - van moleculen en micro-organismen tot patronen en processen die op wereldwijde schaal plaatsvinden.

Wil je meer weten over werken bij de UvA? Lees hier meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • €2310—€2778 per maand
  • MBO
  • 9301

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 904, 1098XH, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you