Project Coördinator - Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Project Coördinator - Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 5 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou je van pionieren en heb je affiniteit met onderwijsontwikkeling? Wil je deel uitmaken van een universiteitsbreed nieuw onderwijsinitiatief op het snijvlak van complexity science en (politieke) besluitvorming. Dan ben jij misschien wel de projectcoördinator dat wij zoeken!

Wat ga je doen

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies ontwikkelt een nieuwe masteropleiding Complex systems and policy. In de opleiding combineren studenten kennis en vaardigheden op het gebied van data & modellering, gedrag & cognitie, bestuur & politiek en ethiek & regelgeving om complexe maatschappelijke uitdagingen aan te pakken, zoals de klimaatcrisis en de gezondheidszorg. Dit project wordt uitgevoerd samen met het Institute of Advanced Studies aan de UvA en alle faculteiten. Je speelt een coördinerende rol bij het realiseren van de opleiding. Je draagt zorg voor een zorgvuldig besluitvormingsproces en samen met het projectteam bereid je de Macrodoelmatigheidstoets en Toets Nieuwe Opleidingen voor. Je ondersteunt de curriculumcommissie bij curriculumontwikkeling, de organisatiestructuur, financiën en bemensing van de nieuwe opleiding. Verder ondersteun je het projectteam bij de communicatie over de nieuwe masteropleiding en de werving van nieuwe studenten.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur in een van de disciplines die relevant zijn voor de opleiding
  • Ervaring met projectmanagement en -coördinatie binnen een academische omgeving
  • Affiniteit met onderwijsvernieuwing, en in het bijzonder interdisciplinair onderwijs
  • Sterke communicatie-, presentatie- en schrijfvaardigheid
  • Vloeiend in het Nederlands en (idealiter) in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.
Je bent:
  • Zeer goed in plannen en organiseren met een goed gevoel voor besluitvorming en communicatie in een academische setting.
  • Zelfstandig en context sensitief. Je kunt goed samenwerken met mensen met verschillende (inter)disciplinaire achtergronden.

Arbeidsvoorwaarden

Een tijdelijk contract voor 18 uur per week. start bij voorkeur zo snel mogelijk, voor de duur van één jaar. Je dagelijkse werkzaamheden zullen meestal plaatsvinden op het Amsterdam Science Park.

Het salaris is afhankelijk van voorafgaande relevante werkervaring en ligt tussen de €2,979 to €4,093 (schaal 9) bruto per maand, op basis van een voltijd dienstverband (38 uur per week). Deze bedragen zijn exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Faculteit der Natuurw., Wiskunde & Informatica

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) is een dynamische onderwijsorganisatie waar met veel enthousiasme en creativiteit wordt gewerkt aan vernieuwend onderwijs. Het IIS verzorgt interdisciplinaire opleidingen zoals de bachelors Bèta-gamma en Future Planet Studies en de masters Brain and Cognitive Sciences en Forensic Science. Daarnaast ontwikkelt het IIS uiteenlopende programma's voor het interdisciplinair honours- en keuzeonderwijs en zet het IIS Onderwijslab jaarlijks verschillende innovatieve projecten op. Bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies kom je terecht op een uitdagende werkplek met afwisselende werkzaamheden en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Er is een open sfeer en intercollegiale samenwerking is belangrijk.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • €2979—€4093 per maand
  • Universitair
  • 9202

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 904, 1098XH, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you