Medewerker Relatiebeheer

Medewerker Relatiebeheer

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 3 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van:
  • participeren in projecten van Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds;
  • onderhouden van contacten met opdrachtgevers over bestandsleveringen;
  • deelname aan dagelijkse administratieve werkzaamheden (invoeren van nieuwe en complementeren van bestaande records, post- en e-mailverkeer regelen, telefonische informatievragen afhandelen).
Dan is de functie van Medewerker Relatiebeheer bij de UvA van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

De medewerker Relatiebeheer werkt aan het beheren, verwerken en leveren van informatie uit het alumni- en relatiebeheersysteem. Een belangrijk onderdeel van de functie is ook de planning en coördinatie van alle activiteiten die Afdeling Relatiebeheer uitvoert voor het relatiemanagement. In de functie wordt gewerkt met het relatiebeheersysteem The Raiser's Edge en een opdrachtenadministratie in TOPdesk.

Er wordt veel samengewerkt tussen de verschillende teams in Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds (BAU). Als medewerker Relatiebeheer ondersteun je deze samenwerking en participeer je actief in projecten die BAU uitvoert.

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden gaat het in deze functie niet om rechtstreeks contact met relaties van de universiteit, maar om het beheer van de gegevens van deze relaties.

BAU heeft een lange periode van gedwongen hoofdzakelijk thuiswerken achter de rug. We willen dit deels continueren en hybride gaan werken: deels op kantoor, deels op afstand. We hechten eraan voldoende mogelijkheden te blijven houden om elkaar op kantoor ook fysiek te kunnen ontmoeten.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je bent secuur en consciëntieus. Je kunt goed overzicht houden en je bent prettig in de omgang. De volgende kenmerken zijn op jou van toepassing:
  • klant- en servicegerichte instelling;
  • zorgvuldig, systematisch en met een goed oog voor detail;
  • analytisch, verantwoordelijk en initiatiefrijk;
  • brede maatschappelijke kennis en belangstelling;
  • kennis van of affiniteit met de universitaire organisatie;
  • ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking is een pre (o.a. Excel, TOPdesk).
Daarnaast heb je:
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels;
  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • hbo- of wo-niveau.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 augustus 2022. Bij gebleken geschiktheid volgt een vast dienstverband. Het dienstverband is voor 32-38 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.710 tot €3.619 bruto per maand, schaal 8 op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Bureau Alumnirelaties & Universiteitsfonds

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds van de Universiteit van Amsterdam is verantwoordelijk voor het alumnibeleid van de UvA en de fondsenwerving onder alumni en vrienden van de universiteit. De voorbereiding en uitvoering van het beleid op deze gebieden geschieden in nauwe samenwerking met de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) en de Stichting Amsterdams Universiteitsfonds (AUF). Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds (BAU) vormt het primaire aanspreekpunt voor alle alumni en particuliere donateurs van de UvA. Er werken ruim twintig mensen bij BAU.

Als onderdeel van BAU houdt Afdeling Relatiebeheer een database bij met alle alumni, donateurs en relaties van de universiteit. De gegevens uit deze database worden gebruikt voor beleidsinformatie (relatiemanagement, alumnibeleid, selectie van kandidaten voor besturen, adviesraden en evenementen), fondsenwerving, leden- en abonnementenadministraties en voor mailingen aan alumni en institutionele relaties.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2710—€3619 per maand
  • HBO+
  • 9501

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you