Wij zijn op zoek naar een medewerker secretariële/ administratieve ondersteuning (Management/Office Assistant) voor 0,8 – 1,0 fte.

Wij zijn op zoek naar een medewerker secretariële/ administratieve ondersteuning (Management/Office Assistant) voor 0,8 – 1,0 fte.

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 6 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom jij tot je recht bij de Faculty of Law?

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Clustersecretariaat zijn wij op zoek naar uitbreiding. Wij zoeken een fijne en betrouwbare collega die flexibel, open en transparant is en kan bijdragen aan de ontwikkeling op diverse gebieden. Iemand die net als wij over de juiste teamspirit bezit. In ons team geven we elkaar de ruimte om je eigen werkwijze toe te passen om zo tot een goed eindresultaat te komen.

Wij zijn een secretariaat binnen de Faculteit der Rechtsgeleerdheid dat de 6 capaciteitsgroepen (Privaatrecht, Belastingrecht, Internationaal- en Europees recht, Strafrecht en Criminologie, Grondslagen en Methoden v.h. Recht, Publiekrecht) ondersteunt. Een zelfsturend, vlot, pro-actief, flexibel team dat van openheid en transparantie houdt in een dynamische omgeving die enthousiasme en betrokkenheid vraagt. Wij gaan gezamenlijk voor een goed eindresultaat afgestemd op de behoefte van onze klanten.

Wat kun je van ons verwachten: dat je wordt opgenomen als teamplayer in een dynamisch, spontaan en professioneel team dat voor elkaar klaarstaat en waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Werkzaamheden 

 • Secretariële ondersteuning (o.a.) t.b.v. voorzitters van capaciteitsgroepen en hoogleraren evenals medewerkers van de capaciteitsgroepen
 • Complex agendabeheer
 • Financiële, administratieve werkzaamheden
 • Notuleren in de Nederlandse evenals de Engelse taal
 • Plannen en organiseren van diverse soorten meetings en overleggen
 • Verzorgen van (zelfstandige) correspondentie, incl. (digitaal) archiefbeheer
 • Organiseren van dienstreizen
 • Alle voorkomende adhoc werkzaamheden

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wij vinden het heel belangrijk dat jij plezier hebt in je werk, dat je je werk vol passie en overgave kan doen. Dat je houdt van uitdagingen en onderdeel wilt zijn van onze ambities en vooral dat je wilt blijven leren. Daarnaast zijn voor deze functie de volgende functie-eisen en competenties belangrijk:

 • Minimaal MBO (afgeronde opleiding)
 • Ruime secretariële/administratieve ervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Sterke, verbindende communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende vaardigheden van het MS Officepakket
 • Een efficiënte en zelfstandige werkwijze, waarin prioriteiten stellen en
  vasthouden aan gemaakte planning, in combinatie met een flexibele opstelling,
  belangrijk zijn
 • Competenties: Leervermogen, integriteit, stressbestendigheid, mondelinge communicatie, samenwerken, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, accuratesse, klantbetrokkenheid, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

UM is een uitdagende en aantrekkelijke werkgever, met veel groeimogelijkheden. Binnen de Faculty of Law heerst een dynamische en informele werksfeer. Maar natuurlijk horen hier ook goede arbeidsvoorwaarden bij, voldoende vakantiedagen en een passend salaris. De aanstelling betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is vastgesteld op min € 2.376,- bruto en max. € 3.208,- bruto. Elk jaar wordt het salaris aangevuld met een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn verder grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met ongeveer 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

Dankzij de hoge kwaliteit van het onderzoek en onderwijs, maar ook een sterke maatschappelijke oriëntatie, heeft de universiteit in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd. Ze wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

De Universiteit Maastricht wil een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven. Zij is ervan overtuigd dat ze dat kan bereiken door medewerkers en studenten uit te dagen en te stimuleren om het beste uit henzelf te halen. Door die medewerkers in te zetten voor de werkzaamheden waarin ze het beste tot hun recht komen. En door medewerkers aan te nemen en in dienst te houden die passen bij het profiel en de ambitie van de UM.

De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. Voor de Faculty of Law zijn wij per direct op zoek naar een collega bij het secretariaat.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is met ruim 3000 studenten één van de grotere faculteiten van de UM. De faculteit is een pionier in kleinschalig en innovatief onderwijs en is met 51%% buitenlandse studenten de meest internationale rechtenfaculteit in Europa. De faculteit verzorgt uitstekend onderwijs in drie bachelor- en tien masterprogramma’s en heeft een sterk onderscheidend onderzoeksprofiel. Bij de faculteit werken ruim 300 medewerkers. In 2018 heeft de faculteit een nieuw strategisch programma aangenomen gericht op vernieuwing en op professionele en persoonlijke ontwikkeling van staf. De faculteit is een dynamische en internationale gemeenschap. Een excellente ondersteuning is voorwaarde voor het realiseren van de hoge ambities van de faculteit op het terrein van onderwijs en onderzoek.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30.4—38 uur per week
 • €2376—€3208 per maand
 • MBO
 • AT2022.256

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bouillonstraat 3, 6211 LH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you