MedTech R&D implementation specialist

MedTech R&D implementation specialist

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 4 jul Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Technisch Medisch (TechMed) Centre is een toonaangevende innovatie hub binnen de Universiteit Twente die impact heeft op de gezondheidszorg door uitstekende onderzoeks-, innovatie- en onderwijsprogramma's. Het TechMed Centre is uitgerust met de modernste infrastructuur, variërend van onderzoekslaboratoria, preklinische proeftuinen en gesimuleerde ziekenhuisomgevingen. Binnen het TechMed Centre loopt er een strategisch impuls programma om medische technologie sneller te kunnen gaan implementeren.

Binnen het strategisch impuls programma is een vacature ontstaan voor een:

MedTech R&D implementation specialist

Het innovatie en implementatie traject van medische technologie is langdurig en kent vele uitdagingen. Dit proces willen we op verschillende onderdelen gaan versnellen samen met onze onderzoekers en partners vanuit het bedrijfsleven en de zorg. Het strategisch impuls programma Sustainable Healthcare Technology (SHT) is een universiteit breed programma en heeft als doel de impact en implementatie van het medisch technologisch onderzoek te gaan vergroten. Dit doen wij door in verschillende fasen van het innovatie en onderzoek traject gerichte ondersteuning te bieden (o.a. technical, legal, ethical, societal readiness, HTA, business modeling, end-user involvement etc.) om innovatie en onderzoek te vergroten en ondersteunen. Je gaat werken in een dynamische omgeving bij een toonaangevend instituut in de medische technologie.

Ben je een initiatiefrijke en leergierige netwerker met affiniteit voor medische technologische innovaties, subsidie trajecten en onderzoek uitvoering. Dan ben je wellicht onze nieuwe collega.

DE UITDAGING
  • Gedreven door het strategische impuls programma ben je als R&D implementation specialist de linking pin tussen de wetenschappers in de verschillende faculteiten en relevante externe partijen.
  • Je gaat innovatie processen versnellen door onderzoekers in vroege fase van R&D projecten mee te nemen en te adviseren/begeleiden zodat de potentiële impact van het onderzoek vergroot word.
  • Je maakt je hard om project ideeën en project aanvragen verder te helpen, waarbij je de focus legt op de impact en implementatie van medische technologie. Je zorgt dat je samen met onderzoekers en ondersteunend personeel meer waarde uit nieuwe projecten kunt halen. Door middel van impact sessies die je met ervaringsdeskundige gaat houden, en een ontwikkelde implementatie-methodologie en bijbehorende tools, adviseer en begeleid je wetenschappers.
  • Je onderhoudt daarnaast contact met allerlei externe partijen om technologische innovaties te implementeren in de zorgpraktijk. Je stemt als het ware de vraag af met het aanbod en schakelt met partijen binnen het TechMed Centre en de universiteit die betrokken zijn bij de projecten en het strategisch impuls programma SHT.
  • In deze functie werk je met grote zelfstandigheid in teamverband. Je hebt veelvuldig overleg met de programma manager, wetenschappelijke programma leiders, collega's binnen het TechMed Centre bureau, Novel-T, de afdeling strategic business development en wetenschappers van de verschillende faculteiten.
  • Bij nieuwe en/of toegekende projecten behoort actieve ondersteuning bij het projectmanagement en onderzoek, in samenwerking met de projectleiders, tot de mogelijkheden.
  • Actief betrokken bij training en opleiding van studenten, PhD's en externe partijen door middel van bijvoorbeeld workshops en/of gastcolleges.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Jij beschikt over een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur gepromoveerd.
  • Jij beschikt over aantoonbare ervaring met het (begeleiden van) en mee schrijven bij aanvragen van onderzoeksubsidies.
  • Jij hebt ervaring en affiniteit met de ontwikkeling en/of implementatie van medische- en gezondheids- technologie.
  • Jij bent een initiatiefrijke en zelfstandige collega met een helikopterview die de ontwikkelingen in het vakgebied van de medisch en gezondheid technische innovaties op de voet volgt.
  • Jij bent een netwerker en teamplayer met verbindend vermogen.
  • Jij kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
  • Jij communiceert doeltreffend. Jij beschikt naast een het Nederlands over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je komt te werken in een uitdagende en boeiende werkomgeving die ruimte biedt aan jouw eigen ideeën en initiatieven.
  • De omvang van de functie bedraagt 38 uur per week. Het betreft een functie voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Salarisindicatie van € 3.420,- tot € 4.490,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO NU.
  • Daarnaast bieden wij minimaal 29 vakantiedagen per jaar, 8% vakantietoeslag, 8.3% eindejaarsuitkering; een uitstekende pensioenregeling, professionele en persoonlijke ontwikkelingsprogramma's.
De functie wordt geplaatst binnen de vakgroep Psychology, Health & Technology binnen de faculteit Behavioural Management and Social sciences en valt onder het van het Sustainable Healthcare Technologies strategisch impuls programma van het TechMed Centre onder leiding van prof. dr. ir. Verdaasdonk en dr. Kelders.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • max. 40 uur per week
  • €3420—€4490 per maand
  • Gepromoveerd
  • 638

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you