Junior Community Manager Erasmus Enterprise (Rotterdam, 32 uur per week)

Junior Community Manager Erasmus Enterprise (Rotterdam, 32 uur per week)

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 1 jul Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus Enterprise is wegens uitbreiding op zoek naar een Junior Community Manager die het een uitdaging vindt om onze Senior Community Manager te ondersteunen bij het verder uitbouwen van de community.

Functieomschrijving

Onze afdeling Community & Housing is groeiende en samen met de Senior Community Manager ben je de schakel tussen de Erasmus Universiteit, bedrijfsleven en community members, waarbij je de Senior Community Manager ondersteunt in het signaleren van kansen in de markt om de positie van de community verder uit te bouwen, in de vorm van bijvoorbeeld housing en events.

Wat zijn de behoeften van onze community members en hoe kan het werkbaar worden gemaakt met het community systeem Bisner? De ene dag organiseer je gemeenschappelijke lunches met huurders om de verbinding met elkaar sterk te houden en de andere dag zoek je uit op welke manier nieuwe community members kunnen worden geacquireerd. Zodat iedereen zich gehoord voelt en de community groeit, op de Erasmus Universiteit en in Rotterdam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor wat betreft de community waarbij je nauw samenwerkt met de Event Manager. Je bent een spin in het web en pakt het allemaal feilloos aan! It’s never a dull moment @Erasmus Enterprise!

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Taken en verantwoordelijkheden:

Je bent onderdeel van het kleine maar groeiende Enterprise-team met korte communicatielijnen waarbij je rapporteert aan de Head of Business Development.
Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden:

  • Ondersteunen in het groter maken, structureel opzetten en onderhouden van de Community. Met bestaande community members (Erasmus Centre for Entrepreneurship, ERBS, Yes!Delft, PortXL, Graduate Entrepreneur).
  • Ondersteunen in het afstemmen van contracten (de inhoud en daarbij de communicatie naar de verschillende community members).
  • Meedenken en ondersteunen bij het opzetten van een huur en event-administratie.
  • 1e aanspreekpunt van de community in nauwe samenwerking met de Event Manager.
  • Vercommercialisering van de community in de regio en het versterken van de banden met de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wat neem je mee?

Je bent een proactieve, flexibele persoonlijkheid en vindt het een leuke uitdaging om in een dynamische omgeving processen te verbeteren maar ook te ondersteunen in het implementeren van processen en deze verder op te zetten. Je gaat projectmatig te werk en je kent het principe stakeholdermanagement goed.
Door gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren, kun je snel schakelen tussen de verschillende (soms ad hoc) werkzaamheden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden,
zowel in woord als geschrift, in de Nederlandse en Engelse taal. Iedere extra taal die je beheerst is een pré.

Je herkent je in de volgende eigenschappen:

Ondernemend, enthousiast, flexibel, hands-on mentaliteit, sociaal vaardig, representatief, oplossingsgericht en zelfstandig.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau (bij voorkeur in een commerciële richting)
  • Je hebt 2 - 3 jaar succesvolle gerelateerde (projectmanagement) ervaring. Starters op de arbeidsmarkt zijn ook welkom om te solliciteren.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke presentatievaardigheden in het Engels.
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent commercieel sterk en hebt goed cijfermatig inzicht.
  • Je bent verbindend en ondernemend, met het makkelijk kunnen schakelen tussen verschillende omgevingen.
  • Je bent gedreven - Je zet je in om sterke resultaten te creëren en je houdt ervan om meer dan te leveren.
  • Je bent ruimdenkend en spontaan.
  • Je hebt een 'can do' houding, enthousiasme voor uitdagingen en een sterke werkethiek.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met een hecht team van bevlogen collega’s. We hechten veel belang aan het delen van inspiratie en het plezier dat we in ons werk hebben en gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan.

Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise en is minimaal schaal 7 cao-NU en maximaal schaal 8.

Werkgever

Erasmus Universiteit - Erasmus Enterprise

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken samen met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt vaak plaats in multidisciplinaire internationale teams. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise (EE) is een start-up binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze jonge ambitieuze onderneming heeft in een korte tijd naam gemaakt op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Het opereert op het snijvlak van onderwijs, educatie en het bedrijfsleven. De enterpreneurial community is gevestigd op de Woudestein Campus van de EUR. De community biedt alle mogelijkheden tot beantwoording van alle vragen omtrent ondernemerschap voor zowel studenten, werknemers als (potentiële) ondernemers. Denk hierbij aan housing, waarbij er de mogelijkheid is om kantoorruimte en eventspace te huren, toegang tot funding mogelijkheden bij onze funding partners Graduate Entrepreneur en UNIIQ en natuurlijk de kennis die de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft rondom ondernemerschap bij de dochterondernemingen Erasmus Research and Business Support (ERBS), Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE) of YES!Delft. Door een actieve community benadering met o.a. events willen we studenten, werknemers en anderen zoveel mogelijk verbinden en stimuleren ondernemerschap op te zoeken, in lijn met onze Erasmian values.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2471—€3763 per maand
  • HBO
  • EE 06/01

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you