Docent Economie

Docent Economie

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 3 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Om de economen van morgen op te leiden, zijn gepassioneerde docenten nodig. De faculteit der Managementwetenschappen zoekt een docent Economie die bachelor studenten inspireert en aanmoedigt tijdens hun studietraject. Door jouw enthousiasme leren je studenten kritisch reflecteren en bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. 
Binnen de afdeling Economie zijn wij op zoek naar een docent voor het verzorgen van onderwijswerkzaamheden in de bachelor van de opleiding Economie en Bedrijfseconomie. Je zult voornamelijk bijdragen aan het voorbereiden en verzorgen van werkgroepen voor eerste- en tweedejaars bachelor studenten bij cursussen zoals Economie van de Managementwetenschappen, Onderzoeks- en Interventiemethodologie, Macro-Economie en mogelijk Wiskunde voor Economen. Ook begeleid je eventueel studenten met hun bachelor theses.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding Economie vóór aanvang van het academisch jaar 2022-2023.
  • Je bent enthousiast over het vakgebied en brengt graag jouw kennis over.
  • Je hebt bovengemiddelde cijfers voor representatieve cursussen.
  • Je bent breed inzetbaar bij inleidende cursussen in het eerste en tweede jaar van de bachelor.
  • Je bent in staat om het onderwijs in het Nederlands en in het Engels te verzorgen.
  • Je bent flexibel met betrekking tot werktijden aangezien het onderwijs wordt verzorgd tussen maandag 08:30 en vrijdag 19:15.
  • Ervaring in het verzorgen van onderwijs is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar. Een dienstverband voor een half jaar is bespreekbaar.

  • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar. Een dienstverband voor een half jaar is bespreekbaar.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werkgever

De Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit stelt studenten, instellingen en bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat hun rol te spelen in de transformatie naar duurzame samenlevingen.

De faculteit sluit zich hiermee aan bij de missie van de Radboud Universiteit om bij te dragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Gebaseerd op de facultaire missie ‘Responsible governance for sustainable societies’ benaderen we wetenschappelijke en maatschappelijke uitdagingen vanuit het perspectief van verantwoord bestuur. Ons werk richt zich op de thema’s: Meer dan economie, Klimaat, Inclusiviteit, Veiligheid en Democratie. Deze thema’s bouwen op kritische wijze voort op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Op onderwerpen als ongelijkheid, gender, menswaardig werk en armoede, dragen we bij aan innovatie en duurzame groei. Ook stellen we uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat aan de orde.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen voeren wij wetenschappelijk onderzoek uit en geven wij onderwijs in uitdagende programma’s op het gebied van bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu, bestuurskunde en politicologie. Het wetenschappelijk onderzoek vindt plaats in het Institute for Management Research (IMR). Wij doen onderzoek binnen de verschillende disciplines van onze faculteit en in interdisciplinaire onderzoeksgroepen: de Hot Spots. Er studeren ruim 5000 studenten en er zijn ongeveer 350 fte medewerkers werkzaam aan de faculteit.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar; Onderwijs
  • Economie
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 1191909

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you