Administratief medewerker onderwijs- en studentzaken

Administratief medewerker onderwijs- en studentzaken

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 29 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een proactieve spin-in-het web die binnen de afdeling onderwijszaken (administratieve) ondersteuning wil bieden aan een aantal universitaire opleidingen van de faculteit Geneeskunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een daadkrachtige, proactieve collega die het leuk vindt om meerdere administratieve taken op te pakken. Binnen het studiejaar van diverse universitaire opleidingen van de faculteit Geneeskunde vervul je diverse taken. Je kunt hierbij denken aan het aanmelden  van nieuwe studenten, cijferverwerking, tentamenvoorbereiding, inschrijvingen cursussen, diplomering. Voor het uitvoeren van deze taken is jouw helikopterview noodzakelijk. Je werkt in teamverband en in nauw overleg verdeel je de werkzaamheden met je collega’s. Daarnaast onderhoud je veel contact met docenten en de overige collega’s van de afdeling onderwijszaken.
In deze functie werk je regelmatig met het studentinformatiesysteem Osiris, met Micorsoft Teams, de digitale leeromgeving Blackboard en enkele verwante onderwijstools.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve, daadkrachtige, enthousiaste collega die snel taken op kan pakken. Je hebt ervaring in werken met administratieve systemen, en kennis van studentinformatiesystemen zoals Osiris is een pre.

Karaktereigenschappen die we zoeken zijn: vrolijk, positief en een klantgerichte instelling. Je vindt het leuk om studenten verder te helpen en dit doe je op een vriendelijke, oplossingsgerichte wijze. Daarnaast ben je een echte teamplayer, werk je nauwkeurig, kun je omgaan met deadlines en weet je prioriteiten te stellen. Je bent flexibel en stressbestendig en je hebt snel inzicht in het gebruik van diverse applicaties. Vaardigheid in spreken en schrijven van de Engelse taal is gewenst binnen deze functie.

De functie kan voor een deel vanuit huis worden uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal €3355,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Onderwijszaken

De afdeling onderwijszaken bestaat uit 47 medewerkers en maakt onderdeel uit van een gedreven onderwijsorganisatie, het onderwijscentrum. De afdeling is verantwoordelijk voor de ondersteunende processen die nodig zijn om het onderwijs van de faculteit Geneeskunde en de UMC Utrecht-academie te organiseren. onderwijszaken bestaat uit: onderwijs- en studentadministratie, onderwijsroostering en planning, ambtelijk secretariaat examencommissies, studieadvies, Studie-informatiepunt, Career Services en het International Office.

De medewerkers van onderwijszaken ondersteunen de studenten, cursisten en docenten en bepalen mede het gezicht van de opleidingen. Daarbij zijn zij hét loket voor de dienstverlening aan studenten. De uitvoering van de dienstverlening door de afdeling onderwijszaken vindt plaats in nauwe afstemming en samenwerking met de betreffende opleidingen. De afdeling levert een transparant aanbod van dienstverlening en levert op (pro)actieve wijze een bijdrage aan een goede uitvoering van het primaire onderwijsproces. De medewerkers van de ondersteunende teams hebben elk een specifiek takenpakket. Zij werken in hoge mate zelfstandig. De sfeer op de afdeling is informeel en de lijnen zijn kort.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • max. €3355 per maand
  • MBO
  • 2022-2172

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you