Physician assistant Longziekten

Physician assistant Longziekten

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 30 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als physician assistant werk je integraal samen met verpleging, arts assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en medisch specialisten. Als onderdeel van dit team lever je zelfstandig en structureel zorg aan patiënten met longziekten binnen het academisch medisch domein. Kom jij ons team versterken?

Je werkzaamheden worden uitgevoerd onder supervisie van de longartsen. Naast de directe patiëntenzorg ben je inzetbaar voor taken ter bevordering van verbetering van zorgprocessen op de afdeling. Je draagt actief bij aan de verdere versterking en profilering van de complementaire functie van physician assistant binnen de afdeling longziekten.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Primair draag je de zorg voor de patiënten op de verpleegafdeling C4, je bent het eerste aanspreekpunt voor de verpleging.
 • Optioneel werk je als consulent voor patiënten elders in huis met een longziekte gerelateerde vraag.
 • Continue optimaliseer je zorgprocessen binnen de verpleegafdeling en samenwerking met de andere specialismen op de gezamenlijke verpleegafdeling C4.
 • Binnen het afgesproken werkterrein handel je zelfstandig binnen de door richtlijnen, protocollen en methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek gestelde kaders en draag je verantwoordelijkheid voor de behandeling van patiënten.
 • Je draagt actief bij aan het verbreden van kennis met betrekking tot processen en inhoud van zorg voor onze patiënten aan verpleegkundigen, (co) assistenten en studenten.
 • Je legt verantwoording af aan de leidinggevende/supervisor over de kwaliteit van diagnostiek en medische behandeling, de continuïteit van medische zorg, de coördinatie van kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en professionalisering, de resultaten en uitvoering van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een gemotiveerde physician assistant bij voorkeur met expertise/affiniteit op gebied van longziekten. Je staat geregistreerd in het kwaliteitsregister en bent BIG geregistreerd. Je bent een flexibel, proactief en verbindend persoon die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
 • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
 • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
 • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Met ruim 200 collega's, waaronder longartsen, A(n)IOS, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, consulenten, case managers, longfunctielaboranten en poliklinisch medewerkers geven we dagelijks invulling aan persoonsgerichte en doelmatige zorg, waarbij samenwerking en goede sfeer belangrijk zijn.

De afdeling Longziekten bestaat uit 4 pijlers. De pijler Chronic Airways Disease (CAD) richt zich op patiënten met COPD en Astma. Zowel poliklinische zorg, als klinische zorg maar ook longrevalidatie is geborgd binnen de CAD pijler. De pijler infectieziekten richt zich voornamelijk op: Tuberculose (TB), Non-tuberculeuze mycobacteriële infecties (NTM) Cystic fibrosis (CF), Bronchiectasien (BE) en pulmonale schimmel infecties. De pijler thoracale oncologie is een multidisciplinair team van artsen en verpleegkundigen van verschillende afdelingen (longziekten, thoracale chirurgie, pathologie, radiologie, medische oncologie). Als laatste pijler Algemene longziekten beslaat zowel Acute longzorg als (regionale) Academische zorg en richt zich op die longzorg die niet al gegeven wordt in één van de andere 3 pijlers. Wij bieden je een uitgebreide consultatieve functie binnen het Radboudumc.

Binnen de afdeling Longziekten schenken we onze aandacht aan:
 • De patiënt als partner.
 • Regionale samenwerking en netwerkzorg.
 • Opleidingsactiviteiten.
 • Wetenschappelijk onderzoek.
 • Activiteiten op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
Naast de uitwerking van een strategische speerpunten van de afdeling longziekten (persoonsgericht zorg en netwerkzorg) zijn we druk bezig met het fysiek integreren van Dekkerswald binnen het Radboudumc. Dit zal zich kenmerken door een dynamisch omgeving waarin veel mogelijkheden liggen om het werk anders in te richten. We zijn een gevarieerd en gezellig team met grote flexibiliteit en collegialiteit gericht op de patiënt en de medewerker.

Specificaties

 • Paramedische patiëntenzorg
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €2986—€4707 per maand
 • HBO
 • 163243-P987208-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you