Administrateur team Grootboek (0,8-1,0 fte)

Administrateur team Grootboek (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 28 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het team General Ledger zoeken wij een enthousiaste en leergierige collega. Binnen dit team houden we ons bezig met het verwerken van diverse financiële mutaties en het uitvoeren van diverse taken en controles bij de maand-, kwartaal en jaarafsluitingen.

Goed om te weten

Functieomschrijving

Voor het team General Ledger zoeken wij een enthousiaste en leergierige collega. Binnen dit team houden we ons bezig met het verwerken van diverse financiële mutaties en het uitvoeren van diverse taken en controles bij de maand-, kwartaal en jaarafsluitingen.

Goed om te weten:
Betrokkenheid is een belangrijke component in deze functie. Je draagt bij aan het functioneren van de planning- en controlecyclus. Je denkt in kansen, neemt initiatief, steekt graag de handen uit de mouwen en werkt daarbij samen met andere teams binnen het FSSC.

We verwachten dat je een teamplayer bent, je deelt graag je kennis met collega’s en staat tegelijkertijd open voor nieuwe ideeën die collega’s aandragen. Daarnaast beschik je je over de competenties om in een omgeving te werken die complex is qua inhoud en een grote dynamiek kent.

Heb je wel de het gewenste opleidingsniveau maar (nog) niet voldoende ervaring? Geen probleem! We willen je ook dan graag een kans geven om ervaring op te doen.

Het team Grootboek
Je gaat aan de slag in een team van 9 collega’s. Daarnaast werk je natuurlijk ook nauw samen met andere collega’s zowel in de financiële kolom als in de rest van de organisatie.

Het team Grootboek doet de volgende werkzaamheden:

• mutaties verwerken tijdens maand-, kwartaal- en jaarafsluiting
• controleren, analyseren en interpreteren van gegevens alsmede het invoeren en juiste verwerking hiervan in de administratie
• verbandscontroles en opstellen van rondrekeningen
• gevraagd en ongevraagd adviseren en beantwoorden van vragen van collega’s
• contacten onderhouden met collega’s binnen de Financiële kolom
• bijdragen aan een eenduidige werkwijze.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

• een afgeronde hbo-opleiding (bijv. Finance en Control)
• goede beheersing van Excel en Word
• goede communicatieve en sociale vaardigheden
• goede Engelse en Nederlandse taalvaardigheid (zowel mondeling als schriftelijk)
• werkervaring op een financiële administratie is gewenst.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.376,- (schaal 7) en maximaal € 3.619,- (schaal 8) bruto per maand bij een fulltime aanstelling
- aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%. 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
- een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Verder heeft de Rijksuniversiteit Groningen een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten voor een goede balans tussen werk en privé (een goede verlofregeling en combinatie kantoor/thuiswerken), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk op onze website (https://www.rug.nl/about-ug/work-with-us/) voor meer informatie.

Afdeling

Bureau van de Universiteit

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is gevestigd in het Noorden van Nederland, behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten, biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs en is internationaal georiënteerd. De organisatie telt ongeveer 7.500 medewerkers. De financieel-economische functie binnen de RUG bestaat uit het Financial Shared Service Centre (FSSC) en de corporate functies, Corporate Control, Internal Audit en Governance Officer. Functioneel behoren daarbij ook Project- en Management Control.

Organisatieonderdeel
Het Financial Shared Service Centre (FSSC) heeft een omvang van ongeveer 70 fte en is georganiseerd in 4 teams en ingericht om de financiële en administratieve dienstverlening binnen de RUG te standaardiseren en te professionaliseren. Het betreft hier de teams Accounts Payable, General Ledger, Financial Control & Corporate en Functioneel Applicatie Beheer. Daarnaast vindt er een functionele aansturing van de Projectcontrollers plaats die hiërarchisch onder de faculteiten vallen.

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • max. €3619 per maand
  • HBO
  • 222371

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you