Coördinator opleiding & communicatie PhD Course Centre

Coördinator opleiding & communicatie PhD Course Centre

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 5 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ervaren flexibele coördinator, sta je stevig in je schoenen en lijkt het je leuk om te werken in een toonaangevende universitaire omgeving? Reageer en ondersteun het PhD team!

Functieomschrijving

Op een zelfstandige en professionele wijze ondersteun je het PhD team op communicatief, organisatorisch en administratief gebied. Je hebt twee kerntaken: in de eerste plaats draag je zorg voor de communicatie (in het algemeen in het Engels) van het PhD Course Centre naar promovendi, hun begeleiders en andere belanghebbenden. Hiervoor maken we onder andere gebruik van email, nieuwsbrieven, website, en sociale media. Je bent betrokken bij het opstellen van een nieuw communicatieplan om het gebruik van de diverse middelen opnieuw vorm te geven. In de tweede plaats organiseer je samen met de cursuscoördinator cursussen voor promovendi en hun begeleiders en ondersteun je in de organisatie van evenementen voor de Graduate School.
Daarnaast fungeer je als vraagbaak voor de interne organisatie en als eerste aanspreekpunt voor onze promovendi. Je stelt de juiste prioriteiten en bent in staat de werkzaamheden geruisloos te managen. Het is jouw taak om structuur aan te brengen in de dag, in te spelen op ad hoc-situaties en deadlines te bewaken. Je lost problemen op voordat ze zijn ontstaan en je bent gewend om als sparringpartner en klankbord te fungeren. Het lukt jou om op een flexibele, integere, plezierige en collegiale wijze te functioneren in een veranderende en complexe organisatie.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en/of hebt aantoonbare ervaring in bovengenoemde kwalificaties;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels en Nederlands;
  • Je bent zorgzaam, servicegericht, verbindend, en hebt een positieve instelling.
  • Je werk is van hoge kwaliteit en door jouw doortastende instelling en vooruitziende blik ben je de leidinggevende altijd een stapje voor;
  • Je schakelt snel, voelt je verantwoordelijk voor de werkzaamheden en overziet de consequenties van jouw handelen;
  • Je hebt oog voor detail, bent resultaat- en klantgericht en hebt gevoel voor functionele verhoudingen;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig;
  • Je bent stressbestendig, diplomatiek en houdt ervan de handen uit de mouwen te steken;
  • Je vindt het leuk in een team te werken;
  • Ervaring in communicatie is een vereiste. Affiniteit met het hoger onderwijsveld vinden we een pre.
  • Je aanwezigheid op maandag en donderdag is gewenst; thuiswerken op de overige dagen is bespreekbaar;
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging;
  • Het doen van een Insights kleurentest is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en bedraagt tussen minimaal € 2.497,- en maximaal € 3.355,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal €3355,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

De Graduate School of Life Sciences

Bij de Graduate School of Life Sciences (GSLS) leiden we promovendi op tot wetenschappelijk onderzoeker. We doen dit door het aanbieden, evalueren en borgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs. De thematische PhD programma’s vormen daarin het hart van onze Graduate School. Daarnaast is het PhD Course Centre belast met de organisatie van algemeen wetenschappelijke cursussen en van trainingen ter ontwikkeling van algemene vaardigheden (transferrable skills) en voorbereiding op de arbeidsmarkt.
Je komt te werken in een team dat elkaar helpt en steunt, elkaar vervangt en waarneemt bij afwezigheid. Er wordt dus veel in teamverband gewerkt, waarbij jij actief meedenkt en meewerkt aan de optimalisatie van de dienstverlening. De functie biedt vrijheid, afwisseling en zelfstandigheid op een inspirerende werkplek, in het hart van het Utrecht Science Park.

Specificaties

  • Onderwijs; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • max. €3355 per maand
  • HBO
  • 2022-2168

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you