Functioneel Beheerder Roosterinformatiesystemen

Functioneel Beheerder Roosterinformatiesystemen

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 20 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de functioneel beheerder die support en sturing geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zorg jij ervoor dat alle roosteraars van de UvA en HvA optimaal hun werken kunnen doen? Geef je graag support en sturing, dan zoeken we jou!

De dienst Facility Services (FS) is op zoek naar een:

Functioneel Beheerder Roosterinformatiesystemen

Wat ga je doen

Als functioneel beheerder lever je samen met het Supportteam van Bureau Onderwijslogistiek een onmisbare dienst aan de gebruikers van de roosterinformatiesystemen (RIS). Wij zorgen ervoor dat alle roosteraars van de UvA en HvA optimaal kunnen roosteren en dat alle studenten, docenten en medewerkers hun roosters tijdig kunnen inzien. In nauwe samenwerking met je collega's en met belanghebbenden bij de faculteiten streef je naar de beste ondersteuning en het meest adequate advies over het gebruik van de roosterinformatiesystemen.

Hoe?
Je levert actief een bijdrage aan de door ontwikkeling van het RIS en de verwante werkprocessen. En geef je advies over roostersystemen, werkprocessen en mogelijke optimalisaties op operationeel en tactisch niveau.

Je biedt roosteraars eerstelijns ondersteuning en schakelt tweedelijns met de leverancier bij (het beheer van) onze roosterinformatiesystemen. Ook verzorg je trainingen in het gebruik van het RIS. Daarnaast heb je structureel overleg met Key-Users en onderhoud je contact met applicatiebeheer over storingen, incidenten, nieuwe releases en het implementeren van wijzigingen.

Je speelt een belangrijke rol bij het toetsen, testen en implementeren van wijzigingen en helpt bij het voorbereiden van wijzigingsverzoeken. Verder voer je actief databeheer en help/adviseer je faculteiten bij het beheren van hun data. Daarbij bied je ondersteuning bij datakoppelingen en data-import en geef je invulling aan autorisatiemanagement.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je bent enthousiast over de functie, je hebt een dienstverlenende instelling en je bent oplossingsgericht. Kwaliteit leveren is voor jou belangrijk en je werkt graag in teamverband.
  • Je hebt minimaal MBO 4 afgerond of HBO werk/denkniveau;
  • Je bent analytisch, werkt secuur, hebt een flexibele opstelling en je bent stressbestendig;
  • Je vindt het een uitdaging om je weg in systemen te vinden en fungeert als het spin het web;
  • Het is een pre als je werkervaring hebt in dienstverlening rondom roosteren;
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een fulltime dienstverband bij de UvA voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een vaste aanstelling.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.979 tot € 4.093 bruto per maand (salarisschaal 9), op basis van volledige werktijd (38 uur per week), exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
Allereerst een superleuke werkplek met gedreven en enthousiaste collega's.

Daarnaast bieden wij uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleren wij medewerkers om zich blijvend te ontwikkelen. Bij ons heb je ook gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

Wij vinden vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers belangrijk en bieden daarom op het werk onder andere stoelmassages en gratis fruit op het werk.

Werkgever

Facility Services UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De dienstverlening van Facility Services is essentieel, want wij maken onderzoek en onderwijs mogelijk. Wat we doen, doet er echt toe. Geen dag is bij ons hetzelfde en die variatie houdt ons scherp. Samen werken we keihard om ervoor te zorgen dat onze gebruikers zich onbezorgd bezig kunnen houden met waar zij goed in zijn: onderwijs en onderzoek.

Het supportteam is onderdeel van Bureau Onderwijslogistiek van Facility Services, de facilitaire organisatie van de UvA en de HvA. Dit deskundige, enthousiaste en betrokken team bestaat momenteel uit negen medewerkers die met elkaar zorgen voor betrouwbare, passende en effectieve systeemoplossingen voor de onderwijslogistiek van de UvA en de HvA.

Iedereen is bij ons een belangrijk deel van een divers geheel. We koesteren talent, stimuleren groei en zoeken nieuw talent. Kom jij binnenkort ons supportteam versterken?

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2979—€4093 per maand
  • HBO
  • 8449

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you