Kwalitatief onderzoeksmedewerker

Kwalitatief onderzoeksmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 27 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Expertisecentrum voor Parkinson & Bewegingsstoornissen loopt internationaal voorop in wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Er lopen diverse unieke innovatieve projecten, waarin er nauw wordt samenwerkt met mensen met Parkinson, hun naasten en hun zorgverleners om de zorg te verbeteren. Er liggen nu unieke kansen om mee te werken aan deze projecten om innovaties te implementeren en te toetsen. Door werkgroepen te organiseren, interviews af te nemen, focusgroepen te houden, deze te analyseren, en mee te werken aan publicaties, krijg jij de mogelijkheid om een positieve impact te bieden op het leven van deze mensen. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

We zoeken hiervoor een enthousiaste onderzoeksmedewerker die makkelijk kan schakelen tussen de diverse projecten, proactief en zelfstandig kan werken en zich kan inleven in de situatie van de persoon met Parkinson, hun naaste en hun zorgverlener. We zoeken een collega die zich vertrouwd voelt met de organisatie, uitvoering en evaluatie van diverse kwalitatieve onderzoekmethodieken zoals interviews, panels en focusgroepen.

Je maakt deel uit van diverse projecten en diverse teams. Je hebt een duidelijk aanspreekpersoon per project. Je zult veel samenwerken met collega's in het innovatieteam (coördinatoren, projectmedewerkers, communicatiemedewerkers, ervaringsdeskundigen en zorgverleners) en onderzoeksteam (onderzoekers, PhD-studenten, assessoren en studenten). Je zult de aanspreekpersoon zijn voor de verschillende eindgebruikers en participanten en de schakel naar de diverse projectteams.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Voorbereiden van focusgroepen en interviews met patiënten en zorgverleners (dit wil zeggen organisatie, planning, maken interview guide, afstemming met diverse teamleden, en anderen).
  • Uitvoeren van de focusgroepen en interviews (afnemen van interviews, voorzitten en begeleiden van werkgroepen).
  • Het trainen en begeleiden van zorgverleners en patiënten bij het gebruik van verschillende technologische innovaties.
  • Analyseren van de focusgroepen en interviews (coderen, analyseren, maken rapporten, visueel maken en terugkoppelen resultaten aan de eindgebruikers).
  • Meewerken aan wetenschappelijke publicaties.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je voelt moeiteloos aan wat een ander probeert te zeggen. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden. Je ben gericht op het realiseren van doelstellingen en het behalen van resultaten. Je kan hierbij goed zelfstandig werken. Je bent nauwkeurig en weet werkzaamheden juist te plannen en prioriteren. Je zoekt de samenwerking op, bent proactief en hebt een flexibele houding. Je ziet mogelijkheden waar anderen dat niet zien. Je weet van doorpakken. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Verder heb je:
  • Kennis van of ervaring met veelgebruikte kwalitatieve onderzoeksmethodieken, zoals interviews en focusgroepen.
  • Enige ervaring of aantoonbare affiniteit met mensen met Parkinson, naasten en zorgverleners.
  • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het centrum is een organisatieonderdeel binnen de afdeling Neurologie van het Radboudumc waar alle zorg-, onderzoek- en innovatieactiviteiten op het gebied van Parkinson en andere Bewegingsstoornissen zijn ondergebracht alsook de activiteiten van het ParkinsonNet coördinatiecentrum. De missie van het centrum is het hebben van een grote positieve impact op het leven van zoveel mogelijk mensen met parkinson en andere bewegingsstoornissen. Er werken ongeveer 80 mensen.

Nationaal en internationaal is er veel erkenning voor hetgeen we in het expertisecentrum doen op het gebied van parkinson; We leveren persoonsgerichte en kwalitatief hoogstaande zorg, we doen belangrijk wetenschappelijke onderzoek, we werken aan vooruitstrevende innovatieprojecten en we delen onze kennis met collega's in Nederland en daarbuiten. Om die reden zijn we dit jaar opnieuw beloond met het predicaat 'Centre of Excellence' van de National Parkinson Foundation.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 24—36 uur per week
  • €2497—€3355 per maand
  • LBO
  • 163303-P987583-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you